Τρία απίστευτα κόλπα για να σταματήσει ο λόξιγκας

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
λόξιγκας
Σε όλους μας έχει τύχει να μας πιάσει λόξιγκας μετά από ένα μεγάλο γεύμα, ή αφότου φάγαμε ή ήπιαμε κάτι πολύ βιαστικά.

Υπάρχουν πολλά “γιατροσόφια” για το τι μπορείτε να κάνετε για να σταματήσει ο λόξιγκας, αλλά, όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, τα περισσότερα από αυτά αποδεικνύονται… άνθρακες αντί για θησαυρός.

Δείτε, όμως, και αυτές τις 3 τεχνικές, με τις οποίες ο λόξιγκας θα σταματήσει εγγυημένα:

Πιείτε νερό, ενώ έχετε τα αυτιά σας βουλωμένα

Πιείτε ένα ολόκληρο ποτήρι νερό με ένα καλαμάκι, ενώ ταυτόχρονα έχετε κλείσει και τα δύο αυτιά σας. Όταν έχουμε λόξιγκα, το πνευμονογαστρικό νεύρο είναι είτε κατεστραμμένο, είτε ερεθισμένο και, ως εκ τούτου, χρειάζεται διέγερση για να λειτουργήσει κανονικά και πάλι. Δεδομένου ότι οι κλάδοι του πνευμονογαστρικού νεύρου φθάνουν στο ακουστικό σύστημα, βάζοντας τα δάχτυλά σας στα αυτιά σας μπορεί να διεγείρετε τις απολήξεις των νεύρων και να “επανεκκινήσετε” το πνευμονογαστρικό νεύρο.

Τραβήξτε τη γλώσσα σας προς τα έξω

Το να βγάλετε έξω τη γλώσσα σας, θα σας βοηθήσει να διεγείρετε το πνευμονογαστρικό νεύρο και να μειώσετε τους σπασμούς του διαφράγματος, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει να αποφευχθεί η αντανακλαστική αναρρόφηση αέρα. Μπορείτε επίσης να κάνετε το ίδιο με το να τραβήξετε τη γλώσσα σας προς τα έξω με τα δάχτυλά σας.

Οργασμός (!)

Και όμως είναι αλήθεια. Ο οργασμός κατά τη συνουσία μπορεί να είναι σε θέση να θεραπεύσει τον επίμονο λόξιγκα. Σε μια έρευνα του 2000, ένας υγιής 40χρονος υπέφερε από χρόνιο λόξιγκα μέχρι που έφτασε η στιγμή της εκσπερμάτισης κατά τη σεξουαλική επαφή, όταν και, ξαφνικά, ο λόξιγκας εξαφανίστηκε και δεν επανήλθε για έναν ολόκληρο χρόνο! Οι ερευνητές, ωστόσο, δεν γνωρίζουν αν ο οργασμός στις γυναίκες μπορεί να οδηγήσει σε μια παρόμοια “λύση”.

Πηγή: http://www.medicaldaily.com