Πώς καθαρίζουν τα καλοριφέρ ρίχνοντας μέσα αυτό το διάλυμα!

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
καλοριφέρ
Εντάξει, κανείς δεν λατρεύει τις δουλειές καθαρισμού του σπιτιού (εκτός από την Μόνικα στα Φιλαράκια), αλλά όσο κι αν είναι μια βρόμικη δουλειά, κάποιος πρέπει να την κάνει!

Ελάχιστοι, όμως, γνωρίζουν πώς να καθαρίσουν τα σώματα του καλοριφέρ και απλά ανέχονται την σκόνη και τις βρομιές βαθιά στο εσωτερικό τους.

Μια γυναίκα μοιράστηκε στην γνωστή πλατφόρμα TikTok ένα μοναδικό κόλπο για να καθαρίζετε τα καλοριφέρ.

Κάπου εδώ να επισημάνουμε ότι αυτό αφορά μόνο τα «παραδοσιακά» σώματα καλοριφέρ που λειτουργούν με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο και όχι τα ηλεκτρικά καλοριφέρ: αν ρίξετε κάτι υγρό μέσα σε αυτά, θα υπάρξει πρόβλημα, προφανώς!

Πάμε στο προκείμενο τώρα…

Η γυναίκα στο βίντεο αρχικά στρώνει μια πετσέτα κάτω από το καλοριφέρ και ένα σχετικά μεγάλο πλαστικό δοχείο. Εκεί μαζεύονται τα βρόμικα νερά, για… να μη γίνει χάλια το σαλόνι!

Στη συνέχεια, αναμιγνύει βραστό νερό και σκόνη πλυντηρίου σε μια κανάτα, προτού ρίξει το διάλυμα κυριολεκτικά μέσα στο καλοριφέρ, αργά-αργά, και το αφήσει να μαζευτεί στο δοχείο από κάτω.

Εάν δεν ξέρετε πόση βρομιά μαζεύεται μέσα στο καλοριφέρ, θα πάθετε πλάκα παρακολουθώντας το βίντεο. Το διάλυμα αρχικά είναι καθαρό και λευκό και καταλήγει σχεδόν… μαύρο από τη βρομιά.

@itsyourflora2#fypシ #viral #foryoupage #fyp #foryou #cleanthatup #clean #cleanig #fy #cleaningtiktok #deepcleaning #cleanthefloors #cleanthem #ocd #blesson

♬ original sound – Jully Patel

Πηγή: https://www.ladbible.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρησιμοποιούσατε λάθος τις σακούλες για παγάκια τόσα χρόνια: Δείτε πώς γίνεται κανονικά!

Πότε το αλουμινόχαρτο και άλλα 8 αντικείμενα γίνονται τοξικά αν τα χρησιμοποιείτε λάθος!

Πώς να πετάς το λίπος από το τηγάνι και το ταψί χωρίς να το ρίχνεις στον νεροχύτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν