Βλέπετε το σημάδι στον ουρανίσκο του; Το έπαθε από το στοματικό σεξ!

στοματικό σεξ
Μια “απλή κοκκινίλα” κάπου στο σώμα μας δεν αποτελεί κατά κανόνα αιτία ανησυχίας. Αλλά αυτό δεν ίσχυσε καθόλου στην περίπτωση ενός άνδρα από το Μεξικό, του οποίου ένα μυστηριώδης κόκκινο σημάδι στον ουρανίσκο στο σόμα του, αποδείχτηκε ότι οφειλόταν σε κάτι πιο... ιδιαίτερο.

Οι οδοντίατροι που τον εξέτασαν απόρησαν με το κόκκινο σημάδι στον ουρανίσκο του 47χρονου και μετά από κάποιες ερωτήσεις που του έκαναν, έφτασαν στο συμπέρασμα ότι το σημάδι προκλήθηκε από στοματικό σεξ που είχε κάνει ο 47χρονος σε άλλο άτομο!

στοματικό σεξ

Το περίεργο σημάδι στον ουρανίσκο του 47χρονου προκλήθηκε από το στοματικό σεξ, σύμφωνα με τους γιατρούς

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 47χρονος άνδρας δεν είχε προσέξει καν το σημάδι αυτό, καθώς δεν είχε και κανένα σύμπτωμα. Το θέμα αποκαλύφθηκε όταν πήγε για εξέταση στον οδοντίατρο, επειδή του είχε χαλάσει ένα σφράγισμα.

Εκείνος συμβουλεύτηκε και άλλους συναδέλφους του και τελικά συμφώνησαν ότι το περίεργο σημάδι -το οποίο είναι γνωστό στον ιατρικό κόσμο ως ερύθημα (erythmea)- είχε προκληθεί από στοματικό σεξ.

Οι γιατροί κατέγραψαν τα ευρήματά τους σε σχετική τους δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό BMJ Case Reports.

Η ομάδα, με επικεφαλής τον δρ. Luis Alberto Mendez, εξήγησε: "Η επαφή του ουρανίσκου με το πέος μπορεί να προκαλέσει αιμάτωμα λόγω τραύματος".

Πρόσθεσαν, επίσης, ότι η διαστολή των αιμοφόρων αγγείων στο στόμα που συμβαίνει κατά το στοματικό σεξ μπορεί επίσης να έχει συμβάλλει στην μορφή του σημαδιού στον ουρανίσκο του 47χρονου. Ο τελευταίος, παραδέχτηκε στους γιατρούς ότι ήταν σεξουαλικά ενεργός με άλλους άνδρες, καθώς επίσης ότι είχε κάνει προσφάτως χρήση μαριχουάνας και κοκαΐνης. Πρόσθεσε επίσης ότι προσφέρει τακτικά στοματικό σεξ σε άνδρες και ότι η πιο πρόσφατη φορά που συνέβη ήταν τρεις ημέρες πριν πάει στον οδοντίατρο.

Ευτυχώς, κρίθηκε ότι ο ασθενής δεν θα χρειαζόταν καμία θεραπεία και ότι η βλάβη θα υποχωρήσει από μόνη της.

http://www.ladbible.com

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends