Τι βαθμό παίρνεις στο σεξ; Κάνε το τεστ!

  • Iatropedia
Είστε ιδιοφυΐα, πολύ καλόςστα βασικά, έχετε ελλείψεις, μήπως θέλετε φροντιστήριο και εντατικά μαθήματα; Κάντε το τεστ που δημιούργησαν επιστήμονεςαπό την Κλινική Μάγιο, στο Ρότσεστερ της Μινεσότακαι ανάλογα με το βαθμό που θα πάρετε θα καταλάβετε το επίπεδο των γνώσεων σας γύρω από το σεξ

1.Οι νέοι άνδρες κάνουν καλύτερο σεξ.

* Σωστό

* Λάθος

2.Το σεξ μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο.

* Σωστό

* Λάθος

3.Τα τηγανητά φαγητά μπορεί να πλήξουν τις ερωτικές επιδόσεις.

* Σωστό

* Λάθος

4.Η πολλή τηλεόραση αυξάνει τον κίνδυνο αναπτύξεως στυτικής δυσλειτουργίας.

* Σωστό

* Λάθος

5.Η σεξουαλική διέγερση του άνδρα αυξάνεται με τη μυρωδιά:

* Της λεβάντας

* Της κολοκυθόπιτας

* Της μαύρης γλυκόριζας

* Των ντόνατς

* Όλων των παραπάνω

6.Δεν επιτρέπεται το σεξ στην εγκυμοσύνη

* Σωστό

* Λάθος

7.Η χαμηλή τεστοστερόνη μπορεί να επηρεάσει την σεξουαλική υγεία ενός άνδρα προκαλώντας:

* Μειωμένη ενεργητικότητα

* Μειωμένη ερωτική επιθυμία

* Στυτική δυσλειτουργία

* Κακή ψυχική διάθεση

* Όλα τα παραπάνω

Δείτε τις σωστές απαντήσεις

1. Η σωστή απάντηση είναι ΛΑΘΟΣ.

Τα επίπεδα της ερωτικής επιθυμίας όντως αλλάζουν με την ηλικία. Δεδομένου, όμως, ότι οι άνθρωποι ζουν πλέον περισσότερα και καλύτερα χρόνια, μπορούν άνετα να φτάσουν στα 70 ή στα 80 τους έχοντας μια δραστήρια και ικανοποιητική ερωτική ζωή.

2. Η σωστή απάντηση είναι ΣΩΣΤΟ.

Η σεξουαλική δραστηριότητα, ιδίως ο οργασμός, μπορεί να προκαλέσουν πονοκέφαλο. Καθώς κορυφώνεται η ερωτική διέγερση, ένας άνδρας μπορεί να παρουσιάσει πόνο στο κεφάλι και στον αυχένα του, ο οποίος πιστεύεται ότι οφείλεται στη συστολή των μυών της κεφαλής και του αυχένα που συμβαίνει στη διάρκεια του σεξ.

Εάν ο πόνος εκδηλωθεί την ώρα του οργασμού μπορεί να είναι αιφνίδιος και πιο έντονος, καθώς η αύξηση της αρτηριακής πιέσεως που παρατηρείται κατά τον οργασμό διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία του εγκεφάλου. Αν και συνήθως οι πονοκέφαλοι του σεξ δεν είναι σοβαρό πρόβλημα, καλό είναι να μιλήσετε γι' αυτούς στον γιατρό σας, ιδίως εάν αποτελούν νέο πρόβλημα για εσάς. Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να υποδηλώνουν κάτι πιο σοβαρό, όπως ένα εγκεφαλικό.

3. Η σωστή απάντηση είναι ΣΩΣΤΟ.

Η ποιότητα της διατροφής σχετίζεται στενά με την ποιότητα του σεξ. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες που καταναλώνουν συστηματικά τρόφιμα πλούσια σε λίπος και χοληστερόλη διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο αναπτύξεως στυτικής δυσλειτουργίας.

Αντιθέτως, όσοι προτιμούν τα άπαχα κρέατα, τα φρούτα και τα λαχανικά, τα δημητριακά ολικής αλέσεως και τα λίγων λιπαρών γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν λιγότερες πιθανότητες στυτικής δυσλειτουργίας.

4. Η σωστή απάντηση είναι ΣΩΣΤΟ.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η παρατεταμένη παραμονή μπροστά στην τηλεόραση συνήθως αποτελεί ένδειξη καθιστικού τρόπου ζωής ο οποίος, σε συνδυασμό με την παχυσαρκία, αυξάνει τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας.

Ωστόσο, με την αύξηση της φυσικής δραστηριότητας και την ελάττωση του σωματικού βάρους μπορεί να μειωθεί ο κίνδυνος: μελέτες έχουν δείξει ότι ο ένας στους τρεις παχύσαρκους άνδρες με πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, αποκτά ικανοποιητική σεξουαλική δραστηριότητα έπειτα από περίπου δύο χρόνια, με την βοήθεια του αδυνατίσματος και της γυμναστικής.

5. Η σωστή απάντηση είναι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Μελέτες έχουν δείξει ότι ο συνδυασμός της μυρωδιάς της λεβάντας με τη μυρωδιά της κολοκυθόπιτας αποτελεί την μυρωδιά που διεγείρει περισσότερο ερωτικά τους άνδρες. Ακολουθεί η συνδυασμένη μυρωδιά των ντόνατς και της μαύρης γλυκόριζας, ενώ τρίτη είναι η μυρωδιά των ντόνατς με την κολοκυθόπιτα.

Υπολογίζεται ότι το 20% των ανθρώπων με μειωμένη αίσθηση οσφρήσεως πάσχουν από κάποια μορφή σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

6. Η σωστή απάντηση είναι ΛΑΘΟΣ.

Συνήθως το ζευγάρι μπορεί να κάνει σεξ, ακόμα και μέχρι το τρίτο τρίμηνο της κυήσεως, αρκεί η εγκυμοσύνη να εξελίσσεται δίχως απρόοπτα. Πάντως για καλό και για κακό συζητήστε το θέμα με τον μαιευτήρα.

7. Η σωστή απάντηση είναι ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Η χαμηλή τεστοστερόνη μπορεί να έχει όλες αυτές τις συνέπειες. Στην ηλικία των 40 ετών περίπου, το ανδρικό σώμα αρχίζει να παράγει λιγότερη τεστοστερόνη, η οποία είναι η κύρια ορμόνη του ανδρικού φύλου.

Η ορμόνη αυτή είναι απαραίτητη για την μυϊκή μάζα και δύναμη, την κατανομή του λίπους, την οστική μάζα, την παραγωγή σπερματοζωαρίων, την ερωτική επιθυμία και την στυτική λειτουργία.

Στους περισσότερους άνδρες, παρά την μείωση, τα επίπεδα της τεστοστερόνης παραμένουν εντός φυσιολογικών ορίων καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής τους, δίχως να προκαλούν σημαντικά προβλήματα.

Ιδού η Βαθμολογία

Αν έχετε απαντήσει σωστά όλες τις ερωτήσες 10/10 είστε ιδιοφυΐα στο σεξ. Στην περίπτωση που βρήκατε οκτώ με εννέα σωστές απαντήσεις φαίνεται ότι είστε πολύ καλοί στα βασικά. Αν όμως έχετε μόνο έξι με εφτά σωστές απαντήσεις τότε έχετε θέλετε φροντιστήριο. Στην περίπτωση που έχετε μόνο πέντε απαντήσεις τότε μείνατε στην ίδια τάξη.

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν