Τι να σερβίρετε στον σύντροφο σας για να ανέβει στο σεξ;

  • Iatropedia
Μπορεί να κάνετε τα πάντα για να περάσει σε άλλο επίπεδο η σεξουαλική σας ζωή αλλά δεν δεν είστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Δοκιμάστε όλες τις γνωστές συνταγές αλλά μάταια. Δείτε τι να σερβίρετε στον σύντροφο σας για να ανέβει στο σεξ.

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε απέδειξε ότι το ισχυρό φύλο…ανεβαίνει στο σεξ αν του σερβίρετε μαζί με το φαγητό και τα φίλτρα του έρωτα.

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην «Journal of Sexual Medicine»έδειξε πως η μυρωδιά της βανίλιας διευκολύνει τη ροή του αίματος στα ανδρικά γενετικά όργανα.

Για το λόγο αυτό οι ειδικοί επιστήμονες συνιστούν να αρωματίζεται τα φαγητά ή τα γλυκά που καταναλώνεται μαζί με τον σύντροφο σας με εκχύλισμα βανίλιας.

Σολομός

Ο σολομός περιέχει ωμέγα τρία λιπαρά τα οποία ανεβάζουν τη λίμπνιτο.

Μελέτες που έχουν γίνει από διάφορα ερευνητικά Κέντρα αναφέρουν ότι τα οφέλη στην υγεία από την κατανάλωση των καλών αυτών λιπαρών μόνο οφέλη έχουν για την υγεία.

Ιδιαίτερα ο σολομός είναι πλούσιος σε βιταμίνης D, η οποία επιταχύνει την παραγωγή της σεροτονίνης, της ορμόνης της ευτυχίας όπως αποκαλείται χαρακτηριστικά.

Στρείδια και άλλα οστρακοειδή

Τα στρείδια αλλά και τα υπόλοιπα οστρακοειδή θεωρούνται από τους περισσότερους αφροδισιακά αφού είναι πλούσια σε ντοπαμίνη, στοιχείο που αυξάνει κατακόρυφα την σεξουαλική επιθυμία

Σοκολάτα

Για επιδόρπιο σερβίρε τε στον σύντροφο σας κάτι γλυκό το οποίο όμως περιέχει σοκολάτα.

Και αυτό γιατί οι κόκκοι του κακάο περιέχουν φαινυλεθαμίνη, ένα συστατικό που ενεργοποιεί τη σεξουαλική επιθυμία προκαλώντας διέγερση.