Τι να αλλάξετε για απολαυστικό σεξ;

  • Iatropedia
Αν η ερωτική σας ζωή είναι ''μια από τα ίδια'' για να σπάσει η η ρουτίνα χρειάζεται επειγόντως αλλαγές. Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε μια περιουσία για να ανανεωθεί η σεξουαλική σας ζωή απλά ακολουθώντας μερικές έξυπνες ιδέες μπορείτε να σπάσετε την μονοτονία και να ανάψετε την σπίθα ξανά. Δείτε πως μπορείτε να το καταφέρετε με την βοήθεια της επιστήμης.

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο»Journal of Sexual Medicine» έδειξε ότι ακόμη και μικρές αλλαγές είναι δυνατόν να βάλουν ξανά στο ερωτικό παιχνίδι και του δυο συντρόφους.

Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις τους θα ήθελαν το έτερο ήμιση να είναι πιο ευρηματικό, να θέλει τα προκαταρκτικά και να μην '''πέφτει με τα μούτρα'' στο κυρίως πιάτο.

Μεγαλύτερη διάρκεια

Οι περισσότερες γυναίκες όπως κατέστησε σαφές η ίδια έρευνα θέλουν τα προκαταρκτικά να έχουν διάρκεια και να μην είναι σύντομα.

Παρόλα αυτά πολλοί άνδρες από την πλευρά τους δεν φαίνεται τα να προτιμούν ιδιαίτερα.

Παίξτε με τις αισθήσεις

Οι περισσότεροι επιστήμονες συνιστούν στους απανταχού εραστές για μεγαλύτερη απόλαυση στο σεξ να παίζουν ρόλους. Κατά την διαδικασία αυτή έρευνες έχουν καταδείξει ότι εκρήγνυται η σεροτονίνη η οποία είναι υπεύθυνη για την ευτυχία και την χαλάρωση.

Μια απλή και εύκολη τεχνική είναι το μασάζ κυρίως στα σημεία αιχμής που ανεβάζει την λίμπιντο και διεγείρει τις αισθήσεις.

Μιλήστε ανοιχτά για τις φαντασιώσεις σας

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι οι περισσότεροι άνδρες αλλά και γυναίκες έχουν φαντασιώσεις που θα ήθελαν να εκπληρωθούν.

Μη διστάσετε να μιλήστε για αυτές και με την πρώτη ευκαιρία να τις υλοποιήσετε.

Μιλάτε

Μην παραλείπετε κατά την διάρκεια των ερωτικών επαφών να ανταλλάζετε λόγια αγάπης και πάθους.

Άλλες έρευνες τεκμηρίωσαν επίσης ότι με τις κατάλληλες λέξεις ενεργοποιούνται τα συναισθήματα ,η καρδιά χτυπά δυνατά με αποτέλεσμα να αιματώνονται καλύτερα τα γενετικά όργανα και έτσι οι άνδρες να έχουν καλύτερες επιδόσεις.

Νέες στάσεις

Βάλτε λίγη φαντασία στο σεξ αν θέλετε να πλεύσει ούριος άνεμος.

Αλλάξτε στάσεις μέχρι να καταλήξετε ποια είναι αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.

Σε νέα μέρη

Ακόμη και μια αλλαγή στο χώρο που συνήθως κάνετε σεξ μπορεί να βελτιώσει την ερωτική σας ζωή.

Μη διστάσετε να βγείτε από την κρεβατοκάμαρα και να δοκιμάστε άλλα μέρη ακόμη και εκτός σπιτιού.