Τι απαγορεύετε να κάνετε μετά το σεξ;

  • Iatropedia
Το savoir vivre περιέχει κάποιους κανόνες καλής συμπεριφοράς που εξασφαλίζουν την αρμονική συνύπαρξη. Αντίστοιχα και το σεξ έχει τους δικούς του κανόνες ευγένειας οι οποίοι αποτελούν όρο απαράβατο.

Έρευνα που πραγματοποίησε η δρ. Φαρνάζ Καϊκομπάντι, ερευνήτρια στο Κέντρο Κλινικών & Συμπεριφορικών Μελετών του Πανεπιστημίου Κολούμπια έδειξε τι απαγορεύετε διαροπάλου να κάνετε μετά το σεξ.

Προσποίηση οργασμού

Όπως προέκυψε από την έρευνα πολλές γυναίκες προσποιούνται οργασμό αλλά τις περισσότερες φορές συλλαμβάνονται από τον σύντροφο τους ο οοποίς δεν αισθάνεται καθόλου καλά γαι αυτό.

Στην αγκαλιά του Μορφέα

Μετά το σεξ είτε ο ένας εκ των δύο ή και δύο μαζί παραδίνονται άνευ όρου στην αγκαλιά του … Μορφέα. Βάση της έρευνα των ειδικών με το να γυρίσει πλευρό ο ένας από τους δυο συντρόφους δημιουργεί ανασφάλεια και έντονο προβληματισμό στον άλλο για την σεξουαλικότητα του.

Ολοταχώς στο μπάνιο

Μπορεί να μην θεωρείτε κακό αλλά οι άνδρες θυμώνουν όταν μετά την ερωτική συνεύρεση οι γυναίκες τρέχουν κατευθείαν στο μπάνιο. Όπως απάντησαν στο σχετικό ερώτημα της έρευνας η αναμονή τους κουράζει και αποφασίζουν να κοιμηθούν.

Χτυπά το τηλέφωνο

Εφόσον δεν υπάρχει σοβαρά θέμα, τότε η τηλεφωνική επικοινωνία πριν ή μετά το σεξ με τη φίλη ή το φίλο σας είναι όχι μόνο ενοχλητική αλλά και κακή συνήθεια.

Άλλωστε είναι σίγουρα άσχημο, ο/ η σύντροφός σας να αντιληφθεί πως το μάτι σας είναι συνεχώς κολλημένο στο κινητό (ή στο σταθερό) σας τηλέφωνο.

Σε… ξεχωριστά δωμάτια

Όσο παράξενο και αν ακούγεται υπάρχουν ζευγάρια, τα οποία κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια για δικούς τους προσωπικούς λόγους. Όμως αν μετά το σεξ αποφασίσει ο ένας εκ των δύο να πάρει το μαξιλάρι του και να … φύγει, τότε αυτή σίγουρα είναι μια κακή τακτική η οποία μπορεί να «καταστρέψει» τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.

Επιδρομή στο ψυγείο

Νηστικό αρκούδι δεν … χορεύει αλλά είναι κακή συνήθεια μετά το σεξ να ανοίγετε το ψυγείο και να τρώτε λαίμαργα αφού αυτή η τακτική κάνει τον σύντροφός σας να αισθανθεί πως δεν απολαύσετε το σεξ.

Βίντεο ή φωτογραφίες μόνο με συμφωνία

Sex tape ή φωτογραφίες επιτρέπονται μόνο όταν συμφωνούν και οι δυο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παγκόσμια ανησυχία για τον ιό Έμπολα! Δείτε όλα τα συμπτώματα

Γιατί ''στεγνώνουν'' τα μάτια σας;

Απαλλαγείτε από το λίπος χωρίς νυστέρι!

Δείτε πόσο συχνά αυτοϊκανοποιούνται άνδρες και γυναίκες!

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν