Τι ανεβάζει τη διάθεση για σεξ;

  • Iatropedia
Η αναζήτηση της χαμένης λίμπιντο σε καιρούς οικονομικής στενότητας δεν είναι εύκολο πράγμα. Για το λόγο αυτό οι επιστήμονες θέλησαν να βοηθήσουν όσα ζευγάρια αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ανακαλύπτοντας ποια πράγματα αυξάνουν την ερωτική διάθεση ανδρών και γυναικών χωρίς να βάζουν το χέρι στη τσέπη.

Η επιστροφή στη φύση

Μύρισε καλοκαιράκι και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν περίπατο στη φύση ή στην εξοχή. Σύμφωνα με έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας στο περιοδικό Archives of Sexual Behavior, όσα ζευγάρια επιλέγουν να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες ώρες στη φύση, αντί σε κάποιο σινεμά, έχουν ανεβασμένη ερωτική διάθεση.

Οι σαπουνόπερες

Μπορεί για τις σαπουνόπερες να έχουν γραφτεί τα μύρια όσα, αλλά νεότερες έρευνες αποδεικνύουν ότι οι σαπουνόπερες αποτελούν αφροδισιακό για τα νέα ζευγάρια.

Αναλυτικότερα δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε από γνωστή ιστοσελίδα του εξωτερικού, απέδειξε ότι ένα στα τέσσερα ζευγάρια, όταν παρακολουθούν μια σαπουνόπερα, τότε ξεσηκώνονται ερωτικά!

Η αύξηση έστω και η μικρή

Η αύξηση του μισθού ακόμη και αν είναι μικρή απογειώνει ερωτικά τα ζευγάρια.

Αναλυτικότερα έρευνα του International Journal of Manpower έδειξε ότι μια μικρή αύξηση του μισθού κάνει τα ζευγάρια να κάνουν περισσότερο και ποιοτικότερο σεξ

Το κόκκινο κρασί

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας και δημοσιεύθηκε στο journal of Sexual Medicine έδειξε ότι όσες γυναίκες πίνουν κόκκινο κρασί, ένα ή δυο ποτηράκια, έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε σχέση με όσες δεν πίνουν ποτέ.

Μυρωδιές από μπογιά

Νεότερη βρετανική έρευνα αποκάλυψε πως οι γυναίκες ξεσηκώνονται ερωτικά από τους άνδρες, που μυρίζουν μπογιά ή μελάνι.

Από την άλλη, οι μυρωδιές που τρελαίνουν το ισχυρό φύλο φαίνεται ότι είναι το κραγιόν και η λοσιόν σώματος.

Ο ιδρώτας

Πάντως από όλες τις μυρωδιές, όπως προκύπτει από έρευνα που δημοσιεύθηκε στο στο Journal of Neuroscience, η φυσική μυρωδιά του ανδρικού σώματος φαίνεται ότι απελευθερώνει ερωτικά τις γυναίκες από οποιοδήποτε άλλη μυρωδιά.

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν