Τελικά το «μέγεθος» είναι που μετράει για δυνατούς γυναικείους οργασμούς

  • Iatropedia
Πόσες φορές μεταξύ σοβαρού και αστείου σε συζητήσεις τόσο ανδρών, όσο και γυναικών, δεν έχει ακουστεί η φράση: “ το καλό σεξ δεν είναι θέμα μεγέθους του πέους, αλλά τεχνικής του άνδρα”. Την επόμενη φορά που θα ακούσετε πάλι αυτή την έκφραση, χαμογελάστε ειρωνικά. Δεν ισχύει. Η έκφραση αυτή, είναι το άλλοθι του “μη προικισμένου”, τουλάχιστον αυτό απέδειξε η ενδιαφέρουσα έρευνα που θα διαβάσετε. Στο σεξ μετράει πρώτα από όλα το μέγεθος του πέους...

Η έρευνα του πανεπιστημίου West of Scotland, με επικεφαλής τον ψυχολόγο Στιούαρτ Μπρόντυ, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που έχουν κολπικό οργασμό (όχι κλειτοριδικό) προτιμούν τους άνδρες που είναι από τη φύση “προικισμένοι”. Όσο μεγαλύτερο και παχύτερο το πέος, τόσο δυνατότερος ο οργασμός για τη γυναίκα. Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Sexual medicine”.

Η επιστημονική ομάδα που ανέλαβε την έρευνα μελέτησε τη συμπεριφορά 323 γυναικών κατά τη διάρκεια του σεξ και στη συνέχεια ζητήθηκε από το δείγμα να απαντήσει σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις σεξουαλικές επαφές, τη συχνότητα τους, και φυσικά το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους αλλά και τον οργασμό που είχαν.

Οι 160 από τις γυναίκες δήλωσαν ότι είχαν μόνο κολπικό οργασμό και μάλιστα μια στις 3 δήλωσε ότι ο οργασμός της γινόταν εντονότερος και δυνατότερος εάν ο σύντροφος της είχε μεγαλύτερο πέος. Οι 160 γυναίκες τόνισαν πως τα 14,9 εκατοστά για ένα πέος σε στύση, είναι ιδανικά για να τους προσφέρει έναν πλούσιο οργασμό. Όλες οι γυναίκες διευκρίνισαν πάντως πως καλό είναι το μέγεθος αλλά ακόμη καλύτερο είναι να συνδυάζεται με τη διάρκεια κατά την πράξη.

Το ποσοστό των γυναικών που απάντησε πως το ιδανικό για έναν οργασμό είναι τόσο το μέγεθος, όσο και η διάρκεια, αποτελεί την πλειοψηφία και μάλιστα την συντριπτική πλειοψηφία αφού ξεπερνούσε το 60%. Δηλαδή 6 στις 10 ήθελαν και ένα “αξιοπρόσεκτο” μέγεθος, αλλά και κάποια σχετική διάρκεια.

Στην έρευνα του πανεπιστημίου υπήρχε και ένα μικρό ποσοστό (6,3%), που δήλωσε πως προτιμούν οι άνδρες να έχουν μικρότερο πέος από το μέσο όρο, και πως έτσι απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

γιατί το βίαιο και άγριο σεξ, «δένει» το ζευγάρι

τα ταμπού σπάνε. το πρωκτικό σεξ, πρόκληση για τις γυναίκες

πολλαπλοί οργασμοί με ενέσεις στο σημείο G, ξετρελαίνουν τις αμερικανίδες

οι 237 λόγοι που οι γυναίκες κάνουν σεξ. η αγάπη δεν είναι μέσα

live οργασμός μπροστά στα μάτια χιλιάδων τηλεθεατών- ΒΙΝΤΕΟ

προσέξτε πως περπατάτε, φανερώνει τι είδους οργασμό έχετε