Τελικά πόσο σεξ θέλουν οι άνδρες;

  • Iatropedia
Ασπίδα προστασίας αποτελεί το σεξ για τους άνδρες. Μάλιστα όσο πιο συχνά έχουν ερωτικές περιπτύξεις, τόσα περισσότερα οφέλη αποκομίζουν για την υγεία τους.

Εκτός από τα χιλιοειπωμένα ότι το σεξ αποτελεί ''παυσίπονο δια πάσαν νόσο'' νέες έρευνες αποδεικνύουν ότι το μεγαλύτερο όφελος, που κερδίζουν οι άνδρες έχει να κάνει με την υγεία του προστάτη τους.

Και αυτό γιατί η ίδια έρευνα τεκμηρίωσε πως όσο πιο συχνά ένας άνδρας,εκσπερματώνει τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να υποστεί καρκίνο του προστάτη.

Η μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 32.000 ανδρών και παρουσιάσθηκε στη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της Αμερικανικής Ουρολογικής ανέδειξε αυτό το σημαντικό όφελος για την υγεία του ισχυρού φύλου.

Ποια όμως είναι η σωστή ''δοσολογία'';

Για να αποκομίσουν όμως οι άνδρες αυτό το σημαντικό όφελος θα πρέπει να τηρούν την ''απαραίτητη δοσολογία''.

Ποια είναι αυτή;

Βάση των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν αν ο άνδρας εκσπερματώνει 21 φορές το μήνα τότε ο κίνδυνος μειώνεται σε ποσοστό 20% σε σχέση με εκείνους που κάνουν σεξ μόνο εφτά με οκτώ φορές τον μήνα.

Πάντως όπως διευκρινίζουν οι ειδικοί ο αριθμός αυτός είναι ενδεικτικός αφού για την εκδήλωση του καρκίνου του προστάτη σημαντικό ρόλο παίζουν τα γονίδια και η κληρονομικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καρκίνος Προστάτη: Σοβαρή Κακοήθεια ή ''Λιοντάρι Χωρίς Δόντια'';