Σεξουαλικά ατυχήματα: Δείτε πως να τα αποφύγετε

  • Iatropedia
Θέλεις η κακιά ώρα, θέλεις η άτυχη στιγμή, το κακό δεν αργεί να συμβεί. Ιδιαίτερα όταν κάποιο ατύχημα, συμβαίνει στη διάρκεια του σεξ.Εκτός από την άβολη αλλά και την άσχημη κατάσταση στην οποία θα βρεθείτε καλό είναι να διατηρήσετε τη ψυχραιμία και το... χιούμορ σας.

Όταν ο πύραυλος δεν απογειώνεται

Ένα από τα πιο συνηθισμένα ατυχήματα είναι να μην…απογειώνεται ο πύραυλος. Η κατάσταση αυτή είναι γεγονός ότι φέρνει σε δύσκολη θέση το ισχυρό φύλο αφού η αδυναμία στύσης προκαλεί έντονη ψυχολογική φόρτιση.

Αν και οι αιτίες του προβλήματος είναι πολλές προσπαθήστε να ξεπεράσετε την άτυχη στιγμή κάνοντας κάποια άλλα πράγματα.

Όταν δεν κατεβαίνει

Επιστημονικά ο όρος ονομάζεται πριαπισμός και σημαίνει ότι ένας άνδρας έχει μόνιμη στύση. 'Όπως επισημαίνει στο iatropedia.gr ο ουρολόγος Χειρουργός Δημήτριος Μπορούσας '' οι αιτίες του φαινομένου αυτού είναι πολλές αλλά οι κυριότεροι παράγοντες που ενοχοποιούνται είναι λόγω παρενέργειας φαρμάκων από τα γνωστά σε όλους χάπια του έρωτα''.

Αν ο πριαπισμός δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα από τον ειδικό γιατρό, τότε μπορεί να προκαλέσει μόνιμη στυτική βλάβη επισημαίνει με έμφαση ο κ. Μπορούσας.

Έσπασε το προφυλακτικό

Έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες να σπάσει το προφυλακτικό. Προσοχή μην πανικοβληθείτε. Σκεφτείτε με ψυχραιμία υπολογίστε τις γόνιμες ημέρες και μετά από συνεννόηση με το γυναικολόγο μπορείτε να πάρετε το χάπι της επόμενης ημέρας το οποίο εμποδίζει την ωορρηξία.

Διάφοροι θόρυβοι

Ένα συχνό ατυχηματάκι στο σεξ είναι να παράγονται διάφοροι ήχοι από τα ευαίσθητα σημεία. Αν και είναι ντροπιαστικό και ιδιαίτερα άβολο μη διστάσετε να ρωτήσετε τον γιατρό σας προκειμένου να μην ξανασυμβεί.

Στα πράσα

Οι ερωτικές περιπτύξεις στη φύση μπορεί να είναι ρομαντικές αλλά εγκυμονούν το κίνδυνο να σας πιάσουν στα πράσα.

Ρήξη χαλινού

Το ατύχημα αυτό συμβαίνει στις μικρές ηλικίες και πρόκειται για μια κατάσταση κατά την διάρκεια της οποίας κόβεται τμήμα του δέρματος στη βάλανο. ''Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αυτό απαιτείται να γίνουν ράμματα από τον ειδικό γιατρό'' αναφέρει ο ειδικός.

Κάταγμα πέους

Το βίαιο και kinky σεξ μπορεί να προκαλέσει κάταγμα πέους μια ιδιαίτερα επώδυνη κατάσταση η οποία αντιμετωπίζεται μόνο χειρουργικά.