ΣΕΞ: Μήπως να ερωτευθώ πρώτα;

  • Iatropedia
Οι απόψεις διίστανται : άλλοι υποστηρίζουν ότι το περιστασιακό σεξ και τα one night stands είναι από τα highlights της σεξουαλικής ζωής και άλλοι ότι το καλό σεξ γίνεται μέσα σε μια σταθερή σχέση

Πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε εταιρεία προφυλακτικών σε δείγμα 2.000 ανδρών και γυναικών με μέσο όρο ηλικίας τα 25 έτη, ένα ποσοστό που άγγιζε το 87% απάντησε ότι το καλύτερο σεξ τον έχουν βιώσει σε σταθερές σχέσεις με έντονη τη συναισθηματική κάλυψη.

Ιδιαίτερα οι γυναίκες υποστήριξαν ότι η σιγουριά και η ασφάλεια της απελευθερώνει στο σέξ και τις αποδεσμεύει από ντροπές και αμηχανία. Ταυτόχρονα επισήμαναν ότι ο μόνιμος σύντροφος τις βοηθά να λειτουργήσουν αυθόρμητα και με πλήρης σεξουαλική απενοχοποίηση.

Επιπλέον, η ύπαρξη συναισθηματικής σχέσης δίνει και στους δυο… συμμετέχοντες την ελευθερία να ζητήσουν αυτό ακριβώς που επιθυμούν για να απολαύσουν πραγματικά την κάθε συνεύρεση. Άλλωστε, όπως παραδέχεται και το 90% των ερωτηθέντων ανδρών, αυτό το δέσιμο των ερωτικών παρτενέρ οδηγεί στην επιθυμία να ευχαριστήσει ο ένας τον άλλον όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωτικά και μέσα από την ικανοποίηση να λαμβάνει και αυτός ικανοποίηση. Δούναι και λαβείν σε συνεχή δράση!

καλύτερο το πρωί και μετά από καυγαδάκια

Το πρωινό σεξ αναφέρουν οι ειδικοί ερευνητές είναι το καλύτερο αφού τις πρώτες πρωινές απελευθερώνεται η οκυτοκίνη- η ορμόνη της αγάπης- οπότε είναι και ο τέλειος τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου!Την ίδια στιγμή τεκμηριώθηκε πως τα ερωτικά καυγαδάκια πυροδοτούν θετικά τις ερωτικές συνευρέσεις των συντρόφων.

Μελέτη που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνου απέδειξε πως τα συναισθήματα θυμού δεν επηρεάζουν τη διάθεση για σεξ ούτε στους άνδρες ούτε στις γυναίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί πρήζονται τα πόδια μου;

Μήπως να κάνω το αντιγριπικό εμβόλιο και φέτος;

Δείτε το προφίλ των άπιστων! Όλα τα ''συμπτώματα''

Μήπως πονά το πόδι σας από κάτω;

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν