Πότε το σεξ θέλει το πλαστικό του!

  • Iatropedia
Η πλαστική χειρουργική πέρασε πλέον σε άλλο επίπεδο και οι οι ειδικοί δεν πραγματοποιούν μόνο επεμβάσεις για την ομορφιά των γυναικών αλλά και για την σεξουαλική τους ικανοποίηση. Στο πλαίσιο αυτό θραύση κάνει στις χώρες του εξωτερικού η πλαστική κόλπου, η αιδοιοπλαστική και ακολουθεί τρίτη στη σειρά η πλαστική στήθoυς.

Μέχρι πρότινος τέτοιες επεμβάσεις πραγματοποιούσαν όσες γυναίκες αντιμετώπιζαν ακράτεια ούρων. Πλέον όλο και περισσότερες καταφεύγουν στο χειρουργικό τραπέζι για διάφορους λόγους μεταξύ των οποίων:

Διόρθωση ατελειών στα γενετικά όργανα

αισθητικοί λόγοι

σεξολογικοί λόγω απόρριψης από τον σύντροφο τους

κάκωση κατά τον τοκετό

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας χιλιάδες γυναίκες πραγματοποιούν τέτοιες επεμβάσεις, όπως είναι η κολποπλαστική και η χειλεοπλαστική.

Μόνο στη Αμερική ο αριθμός των γυναικών αυτών ξεπερνά τις 5.500 γυναίκες ενώ ο αριθμός αυτός είναι διπλάσιος σε άλλες χώρες όπως είναι η Ιταλία, η Αργεντινή και η Βραζιλία.

Το κόστος των επεμβάσεων αυτών κυμαίνεται από 5.000 έως 10.000 δολάρια

ενώ το άκρως ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι όλο και περισσότερες νέες κοπέλες υποβάλλονται σε αυτά τα χειρουργεία

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου τυχαίο το γεγονός ότι το Αμερικανικό Κολλέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων, προέβη στις αντίστοιχες προειδοποιήσεις για τις επεμβάσεις αυτές που γίνονται χωρίς ιατρική ένδειξη.

Στο πλαίσιο αυτό κατέστησε σαφές ότι οι γυναίκες θα πρέπει να ενημερώνονται σφαιρικά πριν καταλήξουν στο χειρουργικό τραπέζι.

Αυξητική στήθους

Τόνοι μελανιού έχουν γραφτεί για τις πλαστικές στήθους στις οποίες καταφεύγουν ο γυναίκες για να αυξήσουν το στήθος τους με σκοπό όχι μόνο την βελτίωση της εμφάνιση τους αλλά και για την σεξουαλική ικανοποίηση των συντρόφων τους.

Πάντως όλοι οι ειδικοί με ένα στόμα επισημαίνουν ότι πριν από την αυξητική στήθους οι γυναίκες θα πρέπει να ενημερώνονται εκτενώς από τον θεράποντα ιατρό τους.