Πόσο σεξ κάνει ένας άνδρας κάθε βράδυ;

  • Iatropedia
Ένα ερώτημα το οποίο βασανίζει κυρίως τις γυναίκες είναι πόσες φορές αντέχει να κάνει σεξ ένας άνδρας.

Φυσικά αναφέρουν οι επιστήμονες δεν υπάρχουν όρια στη συχνότητα που ένας άνδρας θα κάνει σεξ με το έτερο ήμισυ. Όμως παίζουν ρόλοι διάφοροι παράγοντες οι οποόιοι σχετίζονται με την ψυχολογία, την ηλικία αλλά και την σωματική υγεία.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε και δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση sex roles έδειξε ότι οι άνδρες μέχρι τα 35 αντέχουν και κάνουν σεξ τουλάχιστον δυο με τρεις φορές κάθε βράδυ.

Η συχνότητα αυτή όμως μειώνεται αμέσως μετά την ηλικία αυτή. Έτσι το σεξ στην ηλικάι των 40 ετών πέφτει κατακόρυφα και μετά βίας φτάνει τη μια φορά κάθε βράδυ.

Αναλυτικότερα η έρευνα που έγινε με τη συμμετοχή 600 ανδρών ηλικίας από 25 έως και 45 ετών κατέδειξε το πόσο φορές μπορούν να κάνουν σεξ οι άνδρες μόνο σε ένα βράδυ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα οι άνδρες που ανήκουν στις μικρότερες ηλικιακές ομάδες μπορούν να κάνουν αρκετές φορές σεξ σε ένα μόνο βράδυ.

Πάντως η συχνότητα δεν έχει σχέση με τη διάρκεια αφού ένας στους πέντε που συμμετείχε στην έρευνα ανέφερε ότι είχε αλλεπάλληλες σεξουαλικές επαφές αλλά η διάρκεια δεν ήταν αυτή που θα επιθυμούσε.

Αντίθετα οι άνδρες μετά την ηλικία των 40 όπως προκύπτει από την ίδια έρευνα, κάνουν σεξ μόνο μια φορά κάθε βράδυ αλλά η διάρκεια είναι σαφώς μεγαλύτερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί οι άνδρες μαραζώνουν στο σεξ; Όλα τα αίτια