Πόσο »μετράει» το μέγεθος… στο σεξ;

  • Iatropedia
Υπάρχουν διάφορα κλισέ και στερεότυπα γύρω από το μέγεθος των ανδρικών προσόντων και το όλο θέμα φαίνεται να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις κυρίως στις γυναικείες συζητήσεις και όχι μόνο.

Μπορεί οι άνδρες να καθησυχάζουν το έτερο ήμισυ, ότι το μέγεθος δε μετράει αλλά οι επιστήμονες απεφάνθησαν ότι τελικά ''μετράει και παραμετράει'' αλλά όχι για όλες τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα έρευνα, που δημοσιεύθηκε στην ιατρική «Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής» (JSM) απέδειξε ότι οι γυναίκες που έχουν κολπικό οργασμό φαίνεται πως προτιμούν τους άνδρες με μεγάλα προσόντα.

Βάση των πιπεράτων απαντήσεων τους προκύπτει πως οι γυναίκες ελκύονται από τους σεξουαλικούς εκείνους συντρόφους που το μέγεθος των προσόντων τους ήταν κατά μέσο όρο 13 εκατοστά.

Η ίδια έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι οι γυναίκες αν και δεν το παραδέχονται ελκύονται από τους άνδρες με τα μεγάλα προσόντα καθώς επίσης και όσους διαθέτουν φαρδιές πλάτες.

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος

Άλλη έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS) κατέστησε σαφές ότι το αδύνατο φίλο προτιμά τους προικισμένους άνδρες με μέγεθος προσόντων τα 14,9 εκατοστά!

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν