Πως να ξεπεράστε τις αμήχανες στιγμές του σεξ!

  • Iatropedia
Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις άτυχες στιγμές τους. Όταν όμως αυτές συμβαίνουν στην ερωτική ζωή τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Κοκκινίσετε από ντροπή και διστάσατε να το συζητήσετε με το σύντροφος σας ή ακόμη περισσότερο με τον γυναικολόγο σας.

Οι πιο συχνές άβολες καταστάσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες συνήθως οι γυναίκες είναι:

παράγονται ήχοι

Μπορεί να νιώσατε ντροπή αλλά κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής μέσα στον κόλπο μπορεί να παγιδευτεί μια μικρή ποσότητα αέρα που μετά, όταν η ένταση πέσει και ο κόλπος χαλαρώσει, ξαναβγαίνει προς τα έξω δημιουργώντας ήχους που μοιάζουν με αερισμό.

Η μυρωδιά «στο σημείο αιχμής » είναι άσχημη.

Ο κόλπος, σύμφωνα με τους ειδικούς υγείας, είναι αυτοκαθαριζόμενος και η παραγωγή από τον οργανισμό γαλακτικού οξέος τον κρατάει καθαρό.

Σε συγκεκριμένες όμως ημέρες του κύκλου ο κόλπος μπορεί να έχει εντονότερη μυρωδιά, αυτό όμως είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Παρόλα αυτά στην περίπτωση που διαπιστώσετε ότι η μυρωδιά είναι πάρα πολύ έντονη και παράγονται κολλώδη υγρά, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα τον γυναικολόγο αφού κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει μόλυνση και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Είναι φυσιολογικές οι φαντασιώσεις;

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΜΑΣ το 50% των γυναικών και το 75% των ανδρών φαντασιώνονται κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Δεν είναι κατ’ανάγκη κακό επισημαίνουνοι ειδικοί.

κακοσμία

Η δυσάρεστη αναπνοή έχει ενοχοποιηθεί από τους επιστήμονες ως ένας από τους κύριους παράγοντες που ο/η σύντροφος μπορεί να μην θέλει ερωτικές περιπτύξεις.

μυρίζουν τα πόδια

Όσο και εάν πλένετε τα πόδια αυτά εξακολοθούν να μυρίζουν. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να έχετε προσβληθεί από μύκητες και καλό θα είναι να αναζητήσετε ιατρική συμβουλή και θεραπεία. Προσπαθήστε να φοράτε παπούτσια όσο λιγότερο μπορείτε, ή φοράτε παπούτσια που αερίζουν επαρκώς τα πόδια σας αν επιθυμείτε νε έχετε ερωτικές επαφές τρίτου τύπου με το έταιρο ήμιση.