Πως να ξεπεράσετε τις άτυχες στιγμές στη διάρκεια του σεξ

  • Iatropedia
Όπως στη ζωή έτσι και στο σεξ δεν είναι όλα ρόδινα. Υπάρχουν στιγμές κατά την διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης όπου λόγω δυσάρεστων καταστάσεων νιώσατε εξαιρετικά αμήχανα .Κοκκινίσετε από ντροπή και διστάσατε να το συζητήσετε με το σύντροφος σας ή ακόμη περισσότερο με τον γυναικολόγο σας.

Οι πιο συχνές άβολες καταστάσεις με τις οποίες έρχονται συχνά αντιμέτωπες οι γυναίκες είναι:

παράγονται ήχοι από τον κόλπο κατά την διάρκεια του σεξ

Μπορεί να νιώσατε ντροπή αλλά κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής μέσα στον κόλπο μπορεί να παγιδευτεί μια μικρή ποσότητα αέρα που μετά, όταν η ένταση πέσει και ο κόλπος χαλαρώσει, ξαναβγαίνει προς τα έξω δημιουργώντας ήχους που μοιάζουν με αερισμό.

Η μυρωδιά « στο σημείο αιχμής » είναι άσχημη.

Ο κόλπος, σύμφωνα με τους ειδικούς υγείας, είναι αυτοκαθαριζόμενος και η παραγωγή από τον οργανισμό γαλακτικού οξέος τον κρατάει καθαρό.

Σε συγκεκριμένες μέρες του κύκλου ο κόλπος μπορεί να έχει εντονότερη μυρωδιά, αυτό όμως είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Ωστόσο στην περίπτωση που διαπιστώσετε ότι η μυρωδιά είναι πάρα πολύ έντονη και παράγονται κολλώδη υγρά, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα τον γυναικολόγο αφού κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει μόλυνση και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Είναι φυσιολογικό να φαντασιώνομαι κάποιον άλλον κατά τη διάρκεια του σεξ;

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΜΑΣ το 50% των γυναικών και το 75% των ανδρών φαντασιώνονται κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Δεν είναι κατ’ανάγκη κακό αλλά θεωρείται ένας υγιής και φυσιολογικός τρόπος να ερεθιστεί κάποιος και να έχει μια καλή ερωτική πράξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καλύτερο σεξ απόψε υπόσχεται το ροζ βιάγκρα

Η αποχή από το σεξ ρίχνει τη στύση

Όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο.Η νέα μόδα