Πως να γυμνάσεις τα…προσόντα σου

  • Iatropedia
Σκευάσματα φαρμακευτικά ή φυτικά,πεϊκές προθέσεις αλλά και άλλες επεμβάσεις υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα ως προς την αύξηση του μεγέθους των λιγότερων προικισμένων ανδρών. Όπως εξάλλου προκύπτει από την έκθεση του Οργανισμού Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, οι Έλληνες δεν διστάζουν να καταφύγουν στο νυστέρι για επιμήκυνση πέους δέκα φορές περισσότερο από ότι σε άλλες χώρες !

Αν όμως ανήκετε στην κατηγορία εκείνων των ανδρών που δεν θέλετε να καταφύγετε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά επιθυμείτε να αυξήσετε τα προσόντα σας σε αυτή τη περίπτωση ακολουθήστε την μέθοδο της εκγύμνασης.

Η πιο παλιά και η πιο διαδεδομένη από την αρχαιότητα ακόμη μέθοδος αύξησης του ανδρικού μορίου είναι η αραβική τεχνική Jelq που σημαίνει «άρμεγμα» του πέους.

Πρόκειται για μια πανάρχαια τεχνική που είχε τελειοποιηθεί από νομαδικές Αραβικές φυλές.

Στην ουσία περιλαμβάνει κινήσεις που προσομοιάζουν σε «άρμεγμα» με σκοπό την αύξηση της αιμάτωσης στο σημείο αυτό.’Ετσι επιτυγχάνεται η διόγκωσή του με φυσικό τρόπο. Η άσκηση αυτή, αν γίνεται τακτικά, θεωρείται πως οδηγεί σταδιακά στη μόνιμη διόγκωση του σηραγγώδους τμήματος του πέους.

Ωστόσο οι ειδικοί επιστήμονες συστήνουν σε όσους εφαρμόζουν την τεχνική αυτή να είναι είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού εγκυμονεί ο κίνδυνος να παραμορφωθούν οι μύες του πέους ιδίως όταν βρίσκεται σε στύση.

Παράλληλα η άσκηση αυτή μπορεί να προκαλέσει πόνο, ερεθισμό,αλλά και ουλές.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η έν λόγω άσκηση είχε κερδίσει πολλούς φανατικούς οπαδούς και είχε γίνει ευρέως γνωστή χάρη στο Internet- και, ειδικότερα μέσω των spammers που στέλνονται στο email.

-Ένας ακόμη τρόπος είναι οι περίφημες ασκήσεις Kegel: Στην ουσία δε μιλάμε για ασκήσεις του ανδριού μορίου, αλλά των μυών στην περιοχή του προστάτη – πρόκειται για τους περίφημους κοκκυγικούς μυς.

– Χρήση βαρών: Είναι χαρακτηριστική η εικόνα των Ινδών φακίρηδων που έχουν κρεμάσει βάρη στο πέος τους.

Η λογική είναι απλή: Το σώμα έχει την τάση να ανταποκρίνεται και να προσαρμόζεται σε κάθε καταπόνηση, ακόμα κι αν αυτή περιλαμβάνει το «τέντωμα» των ιστών.

Ωστόσο όλοι οι γιατροί είναι κάθετοι στην αποφυγή τέτοιων μεθόδων, καθώς μπορούν να βλάψουν ανεπανόρθωτα το πέος. Κι αυτό αποδεικνύεται από την penis yoga των ινδουιστών, οι οποίοι απέχουν από το σεξ για 9 τουλάχιστον χρόνια προτού επιχειρήσουν αυτό το δύσκολο κατόρθωμα, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα το ηθελημένο κάταγμα ινών του πέους

διακοπή καπνίσματος και απώλεια κιλών. Για να αυξήσετε το μέγεθος οι ειδικοί συστήνουν άμεση διακοπή του καπνίσματος ώστε να αιματώνεται σωστά η ευαίσθητη αυτή περιοχή αλλά και χάσιμο πόντων γύρω από την κοιλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί το ποπ-κορν εκρήγνυται και το αλάτι νοστιμίζει;

Μάγισσες του έρωτα τα χείλη και οι ωμοπλάτες!

Ποιες αρρώστιες προκαλούν τα ελαττώματα μας;

Υποψήφιοι καρδιοπαθείς οι πάσχοντες από θυρεοειδή