Ποιο σεξ κάνει καλό στην υγεία;

Δεν σταματούν να το επαναλαμβάνουν οι επιστήμονες από όλο το κόσμο ότι το σεξ έχει πολλά σημαντικά οφέλη στην υγεία.Το όλο θέμα όμως πήρε μεγαλύτερη διάσταση μετά και τις προτροπές της42 χρονης Cameron Diaz ότι το σεξ κάνει πολύ καλό στην υγεία για πολλούς και διαφορετικούς λόγους το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Ποιο όμως είδος σεξ ωφελεί την υγεία

Έρευνα που έγινε από το πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ τεκμηρίωσε ότι πρωινό σεξ που γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρδιαγγειακών επεισοδίων.

Όπως ανέφεραν οι ερευνητές της μελέτης το πρωινό σεξ διευκολύνει την ροή του αίματος στις αρτηρίες και έτσι ρίχνει την αρτηριακή πίεση μηδενίζοντας τις πιθανότητες πρόκλησης κάποιου καρδιαγγειακού επεισοδίου.

Σεξ με νεότερο

Το σεξ με σύντροφο που είναι κατά πολύ νεότερος ή νεότερη ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη μειώνοντας έτσι τους κινδύνους για πρόκληση εγκεφαλικών επεισοδίων.

Το Kinky σεξ

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο "Journal of Sexual Medicine", έδειξε ότι όσοι κάνουν kinky σεξ ε αντιμετωπίζουν λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα το σεξ αυτού του είδους αποσυμπιέζει τους συντρόφους από το άγχος και το στρες ενώ τους γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Το Σεξ '' μαζί σε όλα''

Ένα ακόμη είδος σεξ που κάνει καλό στην υγεία και των δυο συντρόφων είναι το σεξ που υπάρχει απόλυτος συγχρονισμός. Τα πλεονεκτήματα για την υγεία είναι αμέτρητα αφού λόγω της ικανοποίηση που χαρίζει στους συντρόφους χαρίζει πνευματική και σωματική υγεία.

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν