Ποιοι άνδρες είναι έτοιμοι για σεξ;

  • Iatropedia
Μπορεί να κυριαρχεί η άποψη ότι οι άνδρες είναι πάντα ετοιμοπόλεμοι στο σεξ αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα και φυσικά δεν αφορά όλους τους άνδρες. Κάποιοι παράγοντες μπορεί να υπονομεύσουν την ανδρική λίμπιντο με συνέπεια οι αποδόσεις των ανδρών στο σεξ να είναι ''πεσμένες''. Οι ερευνητές εντόπισαν τις αιτίες που οι άνδρες δεν μπορούν κρατήσουν τη ..σημαία ψηλά. Δείτε ποιες είναι αυτές:

Τα λεφτά τα λεφτά τα εκατομμύρια

Έλλειψη χρημάτων στάση εμπορίου. Όταν δεν υπάρχουν χρήματα τότε το ισχυρό φύλο αισθάνεται μειονεκτικά με συνέπεια το σεξ να έρχεται τελευταίο. Όταν δεν υπάρχουν λένε οι ίδιες έρευνες ρίχνουν τη λίμπιντο στα τάρταρα.

Οι ειδήσεις

Προγενέστερες έρευνες έχουν δείξει ότι τα δελτία ειδήσεων βλάπτουν την ερωτική ζωή των ζευγαριών αφού το άκουσμα και μόνο άσχημων ειδήσεων ή πολύ περισσότερο η προαναγγελία επιβολής νέων φόρων σκοτώνει την επιθυμία των ανδρών για σεξ.

Έρευνα που πραγματοποίησε η ΕΜΑΣ απέδειξε πως οι ειδησεογραφικές εκπομπές που επηρεάζουν αρνητικά τη λίμπιντο σε ποσοστό 84%, ενώ μόνο το 16% του δείγματος επηρεάζεται θετικά.

Λόγοι υγείας

Πάντως οι επιστήμονες δεν σταματούν να συνιστούν στους άνδρες αν θέλουν αν είναι αποδοτικοί στο κρεβάτι και να διατηρούν τον ανδρισμό τους ψηλά να αλλάξουν κάποιες συνήθεις.

Στο πλαίσιο αυτό συνιστούν να διατηρούν:

Το σωματικό τους βάρος σε φυσιολογικά επίπεδα.

Να ασκούνται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Να ακολουθούν με ευλάβεια τη μεσογειακή διατροφή καθώς όσπρια και ψάρια βοηθούν στη στη καλή στύση.

Κόψτε το κάπνισμα αν έχετε αυτή την βλαβερή συνήθεια αφού το τσιγάρο αποτελεί την νούμερο ένα αιτία στυτικής δυσλειτουργίας

Ελέγξτε το άγχος και το στρες τα οποία προκαλούν ή συμβάλλουν στην εμφάνιση ή/και διατήρηση της στυτικής δυσλειτουργίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τι δεν θέλουν οι άνδρες στο σεξ; Έρευνα

Τι κόβει τη διάθεση για σεξ: Έρευνα