Ποιες ερωτικές φαντασιώσεις τρελαίνουν άνδρες και γυναίκες;

  • Iatropedia
Θέμα ταμπού αποτελούν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις για τους περισσότερους γεγονός που τους αναγκάζει να τις κρατούν κρυφές υπό το φόβο των επικρίσεων. Εξάλλου δεν είναι καθόλου τυχαίοι οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούνται για να τις περιγράψουν όπως διεστραμμένες, φυσιολογικές ή περίεργες. Παρόλα αυτά ποιες είναι οι φαντασιώσεις που τρελαίνουν τις γυναίκες και ποιες αντίστοιχα τους άνδρες;

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στοJournal of Sexual Medicine απέδειξε ότι οι φαντασιώσεις των ανδρών είναι πιο σαφείς και περισσότερο τολμηρές από εκείνες των γυναικών αφού επικεντρώνονται είτε στην σεξουαλική πράξη ή σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

Έτσι μια γυναικεία φαντασίωση είναι περισσότερο εγκεφαλική περιλαμβάνει πιπεράτες λεπτομέρειες ενώ για τους άνδρες που συμμετείχαν στην ίδια έρευνα απάντησαν ότι η φαντασίωση που τους τρελαίνει ήταν η ιδέα του ομαδικού σεξ.

Όσον αφορά τους ρόλους στο σεξ στο παιχνίδι των φαντασιώσεων, το ισχυρό φύλο είναι εξίσου ανοιχτό στην κυριαρχία και την υποταγή. Μια γυναίκα φαίνεται να προσεγγίζει πιο παραδοσιακά το σεξ ακόμη και στις φαντασιώσεις της, καθώς επιθυμεί ο άνδρας να έχει ηγετικό ρόλο.

Οι τοπ φαντασιώσεις

Στην έρευνα που συμμετείχαν 800 άνδρες και 790 γυναίκες που κλήθηκαν να απαντήσουν με ειλικρίνεια σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις φαντασιώσεις τους.

Στους άνδρες η top φαντασίωση σε ποσοστό άνω του 80% ήταν το να κάνουν σεξ με 2 γυναίκες ενώ στις γυναίκες σε ποσοστό άνω του 50% ήταν να κάνουν σεξ με κάποιον άγνωστο και όχι τον σύντροφο τους

Σεξ σε ειδυλλιακή ατμόσφαιρα: άνδρες 81%, γυναίκες 80%

Σεξ με υποταγή: άνδρες 53,3%, γυναίκες 64,6%

Σεξ παρά τη θέληση : άνδρες 30,7%, γυναίκες 28,9%

Αυτοικανοποίηση από μια νέα γνωριμία: άνδρες 64,7%, γυναίκες 36,8%

Βιντεοσκόπηση της ερωτικής σκηνής: άνδρες 43,9%, γυναίκες 31,9%

Ξυλοδαρμός στους γλουτούς (πυγοράπισμα) άνδρες 46,2%, γυναίκες 52,1%

Σεξ με γυναίκα που έχει μικρό στήθος: άνδρες 10,8%, γυναίκες 52,3%

Πρωκτικό σεξ: άνδρες 64,2%, γυναίκες 32,5%