Ποια είναι η μεγαλύτερη ανασφάλεια των ανδρών στο σεξ;

  • Iatropedia
Μπορεί το μυαλό σας διαβάζοντας το τίτλο να πηγαίνει στην ανασφάλεια που διακατέχει πολλούς να άνδρες για το μέγεθος των προσόντων τους αλλά δεν είναι αυτό το μεγαλύτερο άγχος τους. Νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε έφερε τα πάνω κάτω αφού έδειξε ότι η μεγαλύτερη σεξο-ανασφάλεια των ανδρών είναι η ποσότητα του σπέρματος που παράγουν κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Μάλιστα ανάλογα με την ποσότητα δίνουν και τους αντίστοιχους χαρακτηρισμούς όπως '' δυνατό'' ή αδύναμο παραπέμποντας έτσι στην ικανότητα της σύλληψης

Αναλυτικότερα έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine τεκμηρίωσε ότι η σεξουαλική ικανοποίηση του ισχυρού φύλου είναι σε αντιστοιχία με την ποσότητα του σπέρματος που εκσπερματώνουν κατά τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Έτσι συμβαίνει συχνά το εξής παράδοξο: αν η ποσότητα τους ικανοποιεί τότε αρχίζουν να κοκορεύονται και να υπερηφανεύονται για το πόσο καλοί είναι στο …άθλημα.

Το συμπέρασμα αυτό προβλημάτισε έντονα τους επιστήμονες οι οποίοι θέλησαν να εξακριβώσουν τι ωθεί τους άνδρες να έχουν αυτή την αντίληψη.

Θέση στο θέμα πήρε και ο σεξολόγος Ίαν Κέρνερ, ο οποίος υποστήριξε ότι αυτή η αντίληψη τους συνδέεται με τη νοοτροπία « όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο.»

Η άποψη αυτή όμως δεν καμία επιστημονική βάση αφού οι ειδικοί επισημαίνουν κατηγορηματικά ότι η ποσότητα δεν έχει καμία σχέση με τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών.

Σπεύδουν δε να τους καθησυχάσουν λέγοντας ότι η ποσότητα εξαρτάται από άλλους παράγοντες όπως το άγχος και το στρες, το κάπνισμα αλλά ακόμη και από τη συχνότητα εκσπερμάτωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόσο υγιής είναι η ερωτική σας ζωή;

Επτά δωρεάν τρόποι για καλό σεξ!

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν