Πέντε ερωτικά μαθήματα αλά Φενγκ Σούι!

  • Iatropedia
Οι νέες τάσεις στο σεξ που κάνουν ''πάταγο'' σε όλο και περισσότερες χώρες, είναι οι ερωτικές συνευρέσεις που δανείζονται στοιχεία από τα βάθη της ανατολής. Μετά το τάντρα σεξ και το Καρέτζα μια αρχαία κινέζικη τέχνη το φενγκ σούι βάζει τους κανόνες και προϋποθέσεις για καλύτερο σεξ απόψε.

Η βασική φιλοσοφία του είναι η ομαλή ροή της θετικής ενέργειας στο χώρο που ζει το ζευγάρι. Σύμφωνα με το Φένγκ σούι, όσο πιο έντονα και ξεκάθαρα δηλώνεις τι επιθυμείς να συμβεί στη ζωή σου τόσο πιο εύκολο θεωρεί ότι συμμαχεί το σύμπαν να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες τους.

Αξίζει το ταξίδι και όχι ο προορισμός

Μελέτη που πραγματοποίησε η ψυχίατρος σεξολόγος Philippe Brenot σχετικά με την σεξουαλικότητα των γυναικών οι οποίες ακολουθούσαν κατά γράμμα το Φενγκ Σούι αποδείχθηκε ότι η πλειοψηφία απολάμβανε τις ερωτικές συνευρέσεις με το έτερο ήμισυ ακόμη και χωρίς οργασμό .

Έτσι το 44% των ερωτηθέντων απάντησε πως δεν είχε πρόβλημα αν δεν έφτανε στην κορύφωση, αρκεί κατά τη διάρκεια του σεξ, να υπήρχε ένταση και πάθος, ενώ ένα μικρό ποσοστό θεωρούσε σημαντικό να φτάσει σε οργασμό κάθε φορά που έκανε σεξ.

Ντυθείτε στο χρώμα του έρωτα

Το χρώμα του έρωτα στο Φενγκ Σούι είναι το κόκκινο που σχετίζεται με την φωτιά. Για αυτό το λόγο προτείνετε η κρεβατοκάμαρα να ντυθεί στα κόκκινα ενώ σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια καλλιεργούν τις ιδανικές συνθήκες για να ζωντανέψτε τον έρωτα σας.

Μιλήστε ανοιχτά

Το φενγκ σούι υποστηρίζει ότι οι αρμονικές σχέσεις διατηρούνται επιτυχώς μόνο ως άμεσο αποτέλεσμα της ξεκάθαρης επικοινωνίας ανάμεσα στους συντρόφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιο είναι το νέο είδος σεξ που κάνει θραύση;

Σπάστε τη ρουτίνα με τα νέα είδη σεξ!