Οκτώ tips για να γίνετε SEX pert! Έρευνα

  • Iatropedia
Μπορεί το σεξ να μην μπαίνει σε καλούπια αλλά υπάρχουν δοκιμασμένες τεχνικές οι οποίες εγγυώνται να ανεβάσουν όχι μόνο τον πήχη των ερωτικών επιδόσεων αλλά και την την ένταση στην κρεβατοκάμαρα. Χωρίς μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη μπορούν να γίνουν sex pert και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολούμπια ανακάλυψαν ότι χάρη σε συγκεκριμένες τεχνικές είναι δυνατόν να βελτιωθούν οι αναπνοές και η αντοχές απαραίτητες προϋποθέσεις για καλό σεξ

Συγκεκριμένα , όσα ζευγάρια κάνουν γιόγκα γνωρίζουν καλύτερα το σώμα τους, κι έτσι καταφέρνουν να αυξήσουν τις επιδόσεις τους στο σεξ.

Έξαλλου δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι άνδρες θα ήθελαν όπως έδειξαν άλλες μελέτες: σε ποσοστό 21% το σεξ να διαρκεί όσο θέλουν οι ίδιοι ενώ ένας στους πέντε ανέφερε ότι επιθυμεί να προκαλεί σεξουαλική ικανοποίηση σε κάθε γυναίκα με ένα και μόνο άγγιγμα (14%)!

Άλλα σεξο μυστικά

Η ερευνήτρια-καθηγήτρια στο ανθρωπολογικό τμήμα του πανεπιστημίου Rutgers στη Νέα Υόρκη Helen Fisher συνιστά στους επίδοξους sex exepert να χρησιμοποιούν τη γλώσσα του σώματος προτού προβούν σε ανάλογες κινήσεις.

Πρώτο πιάτο

Από την άλλη υπάρχουν και εκείνοι οι ειδικοί επιστήμονες που συνιστούν στους επίδοξους εραστές να αφιερώνουν χρόνο στα προκαταρκτικά. Σύμφωνα με στοιχεία

Οι Άγγλοι ξοδεύουν την περισσότερη ώρα στα προκαταρκτικά, ενώ οι Έλληνες φαίνεται ότι τους ενδιαφέρει περισσότερο το κυρίως πιάτο.

Μέση διάρκεια προκαταρκτικών (σε λεπτά)

1. Αγγλία (17,44)

2. Αυστραλία (17,20)

3. Γερμανία (16,92)

4. Μεξικό (16,91)

5. Τσεχία (16,43)

14. Ελλάδα (14,80)

Το μυστικό

Όπως συμβουλεύει η Αγγλίδα sexpert Pam Spurr. «το μασάζ και οι μυρωδιές βοηθούν το έτερο ήμισυ να χαλαρώσει και να απελευθερωθεί η οξυτοκίνη η ορμόνη της ευτυχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όταν τα κοριτσάκια γίνονται μητέρες!

Νέα μέθοδο ''χτυπά'' την κήλη!

Γιατί τρέμουν τα χέρια μου χωρίς λόγο;

Σεξ και εγκυμοσύνη! Τα ''ναι'' και τα ''όχι''