Οκτώ sex tips για καυτό καλοκαίρι!                

  • Iatropedia
Λίγο κρασί, λίγη θάλασσα, λίγο το καλοκαιράκι και η ερωτική επιθυμία δεν αργεί να φουντώσει. Έρευνες που έχουν γίνει τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό έχουν δείξει ότι κατά την περίοδο του καλοκαιριού τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες αυξάνεται κατακόρυφα το ενδιαφέρον τους για σεξ. Μάθετε ποια είναι τα Sex Tips για ένα καυτό καλοκαίρι.

«πάμε για μπάλα;»

Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, με αφορμή και την διεξαγωγή του μουντιάλ στη Βραζιλία σε λίγες ημέρες, είναι να παίζετε ποδόσφαιρο αν θέλετε να απογειωθείτε σεξουαλικά.

Μελέτη σε παίκτριες του ράγκμπι στην Αμερική έδειξε ότι η τεστοστερόνη, η ορμόνη που σχετίζεται με την ερωτική επιθυμία, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα εκτινάσσεται στα ύψη! Για το λόγο αυτό συνιστούν στους ερωτικούς συντρόφους πριν τις ερωτικές τους περιπτύξεις να παίζουν μπάλα.

«δώσ' μου χάδια και φιλιά»

« Το άγγιγμα είναι μια πανίσχυρη μορφή μετάδοσης αγάπης – τόσο πολύ, που έχουμε νεύρα ειδικά αφιερωμένα σε αυτό» επισημαίνει κατηγορηματικά η ψυχολόγος δρ. Line Loken από το Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ

δουλειές και πάλι δουλειές

Η δρ. Debby Herbernick, ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα υποστηρίζει ότι οι γυναίκες αποσπώνται αρκετά κατά τη διάρκεια του σεξ αν σκεφτούν τι δουλειές έχουν να κάνουν. Για αυτό συνιστά στα νεαρά ζευγάρια στο μέτρο του δυνατού να μοιράζονται τις δουλειές τους σπιτιού.

ωφελειθήτε από τον ήλιο

Έρευνα που πραγματοποίησε εταιρεία κατασκευής προφυλακτικών διαπίστωσε ότι οι κάτοικοι ηλιόλουστων περιοχών κάνουν περισσότερο σεξ, ενώ όσοι μένουν σε περιοχές με… συννεφιά κάνουν λιγότερο. Τώρα που μπήκε το καλοκαίρι εκμεταλλευτείτε τον ήλιο για συχνότερες και ποιοτικότερες σεξουαλικές επαφές.

«τι να δούμε σήμερα;»

Όπως σημειώνεται σε μελέτη στην επιθεώρηση Psychosomatic Medicine, όταν τα ζευγάρια έβλεπαν μια ρομαντική ταινία, κρατιόνταν από το χέρι και μιλούσαν για μια κοινή εμπειρία, π.χ., ένα βράδυ που πέρασαν μαζί στο σπίτι, τα επίπεδα της ωκυτοκίνης στις γυναίκες, ενός χημικού που σχετίζεται με την αίσθηση δεσμού, αυξάνονταν.

Στο μεταξύ άλλη έρευνα που έγινε διαπίστωσε πως τελικά οι άνδρες δε μισούν αυτό το κινηματογραφικό είδος όσο υποστηρίζεται στα στερεότυπα.

αυξήστε τη συχνότητα

Οι συχνές ερωτικές περιπτύξεις σχετίζονται με τα υψηλότερα επίπεδα ευφορίας, διαπιστώνεται στην επιθεώρηση The Scandinavian Journal of Economics. Έτσι οι ειδικοί επισημαίνουν ότι αν αυξήσετε τη συχνότητα των ερωτικών επαφών σας η διάθεσή σας θα ανέβει κατακόρυφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί πέφτει ο σίδηρος μου;

Τελικά τι έχω κρυολόγημα ή αλλεργία;

Όταν πονούν τα νεφρά: Δείτε τα πρώτα συμπτώματα

Πέντε tips για να διώξτε το καθημερινό άγχος!

Οικογενειακός γιατρός: Αυτός ο άγνωστος!