Οδηγίες για το τέλειο sex tape! Βίντεο

  • Iatropedia
Μπορεί το sex tape της Κάμερον Ντιάζ στην γνωστή κινηματογραφική ταινία να μην είχε... αίσιο τέλος αλλά οι απαντουχού σεξολόγοι, υποστηρίζουν ότι εν δυνάμει, η νέα αυτή τάση μπορεί να ''περάσει'' τις ερωτικές συνευρέσεις σε άλλο επίπεδο αν τηρούνται οι απαραίτητοι όροι και προϋποθέσεις.

Κατόπιν διαλόγου

«Η ευθύτητα σε αυτές τις περιπτώσεις εκτιμάται», συμβουλεύει η σεξολόγος Yvonne K. Fullbright. Και συνεχίζει τονίζοντας ότι θα πρέπει από την αρχή να εξηγήσετε στο έτερο ήμισυ πως θα είναι οι φωτογραφίες ή το βίντεο που θα τραβήξετε, πως θα το χρησιμοποιείτε κλπ. «

Όπως αναφέρει η ειδική ακόμα και τα αστέρια του Hollywood αισθάνονται άβολα ή έχουν τρακ μπροστά στην κάμερα. «Η ιδέα δεν αρκεί, πρέπει να τη σαγηνεύσεις » προτείνει στους επίδοξους η ειδική. Και συνεχίζει:

«Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο να κάνεις μια sex tape και στο ας παίξουμε τους porn stars», λέει η σεξολόγος Fullbright.

σχεδιάστε από πριν

Για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα η γνωστή σκηνοθέτης συνιστά στα ζευγάρια να προτιμούν… φυσικές στάσεις και να αποφεύγουν τα περίεργα ακροβατικά.

άλλες συμβουλές δια στόματος…playboy

Πάταγο όμως κάνει στο εξωτερικό μια εκπομπή του Playboy Tv,η οποία παραδίδει μαθήματα για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου sex tape.

Πρόκειται για το hardcore ριάλιτι “Adult Film School”, στο οποίο καταφεύγουν ζευγάρια για να ζητήσουν σχετικές συμβουλές ειδικών.

Δείτε εδώ το βίντεο από την εκπομπή του Playboy Tv: