Μήπως το σεξ είναι βαρετό;

  • Iatropedia
Το ίδιο φαγητό κάθε μέρα όσο και αν πεινάς δεν τρώγεται το ίδιο φαίνεται ότι ισχύει και για ερωτική ζωή. Όταν η ρουτίνα σκοτώνει το σεξ τότε χάνετε η μαγεία και η απόλαυση. Πότε το σεξ είναι βαρετό;

Εφιάλτης

Αναντίρρητα η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει όχι μόνο τη χώρα αλλά και τις τσέπες των Ελλήνων με συνέπεια δύσκολα να τα βγάζουν πέρα.

Όταν η αδυναμία να ξεχρεώσεις τον ΈΝΦΙΑ, την εφορία, τα δάνεια γίνεται εφιάλτης που πλανιέται στην κρεβατοκάμαρα είναι δεδομένο ότι η λίμπιντο χάνεται.

Μαθήματα από το Kinky σεξ

Για να σταματήσει το σεξ να είναι βαρετό ακολουθήστε τις συμβουλές των ειδικών.

Οι ειδικοί επιστήμονες σε έρευνα που δημοσίευσαν στο Journal of Sexual Medicine απέδειξε ότι το kinky από το normal σεξ κάνει τους εραστές λιγότερο αγιωτικούς με αποτέλεσμα να απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ.

Την ίδια στιγμή άλλες έρευνες που έχουν δημοσιευτεί στο ίδιο επιστημονικό περιοδικό υποστηρίζουν ότι και τα ερωτικά βοηθήματα μπορεί να σπάσουν τη μονοτονία στο σεξ.

Στο ίδιο μήκος κύματος εξάλλου κυμαίνονται και οι δηλώσεις των επιστημόνων του Ινστιτούτου Ουρολογικών Παθήσεων ΙΜΟΠ οι οποίοι συστήνουν στα ζευγάρια να βλέπουν ροζ ταινίες για να επανέρθει ξανά δράση στην ερωτική τους ερωτική ζωή.

Καμία σεξουαλικά επικοινωνία

Όταν μεταξύ των δυο συντρόφων δεν υπάρχει καμία σεξουαλική επικοινωνία τότε αναπόφευκτα και το σεξ όχι μόνο είναι ρουτίνα αλλά και ανύπαρκτο.

Αν θέλετε να σταματήσετε την κατάσταση αυτή και να γεφυρώστε το χάσμα οι ειδικοί του ΙΜΟΠ συστήνουν στα ζευγάρια να μιλούν ανοικτά για τα θέλω τους και να τα κάνουν πράξη στην ερωτική τους ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε πότε είναι κακό το σεξ!

Τι κόβει τη διάθεση για σεξ: Έρευνα