Μέγεθος πέους: Διαδραστικός χάρτης ανά χώρα! Βρείτε τους Έλληνες…

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
μέγεθος πέους
Αν ανήκετε σε εκείνους που αναρωτιούνται πόσο είναι το μέσο μέγεθος πέους στους άντρες ανά χώρα σε όλο τον κόσμο, τότε αυτός ο διαδραστικός χάρτης θα σας λύσει κάθε απορία. Δημιουργήθηκε και δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο από την εταιρεία Target Map.

Ο χάρτης χρησιμοποιεί τα δεδομένα που λαμβάνονται από προηγούμενες μελέτες και παρουσιάζει τον μέσο όρο στο μέγεθος πέους (σε στύση) των αντρών σε κάθε χώρα.

Μην μένετε άλλο σε αγωνία. Κάντε κλικ ΕΔΩ και δείτε τον χάρτη!

Σημειώσεις

Στο αριστερό μέρος του χάρτη θα δείτε ένα παράθυρο με την ονομασία “Map Viewer”. Αυτό περιέχει links για άλλους χάρτες από την ίδια εταιρεία. Αν δεν σας απασχολεί, κάντε κλικ στο επάνω δεξί μέρος του παραθύρου, για να το περιορίσετε.

Στο δεξί μέρος του χάρτη θα δείτε ένα άλλα παράθυρο με την ένδειξη “Direct Value”. Αυτό σας δείχνει τον χρωματικό κώδικα του χάρτη, δηλαδή σε τι μέγεθος πέους (σε εκατοστά) αντιστοιχεί το χρώμα κάθε χώρας στον χάρτη.

Κάτω από τον χάρτη θα δείτε μια λίστα με δύο στήλες. Στην πρώτη, “Nomenclator”, είναι οι χώρες και στην δεύτερη, “Valued typed (SUM)”, είναι το αντίστοιχο νούμερο σε εκατοστά. Αν πατήσετε πάνω στο πρώτο, τότε η λίστα θα εμφανιστεί με αλφαβητική σειρά των χωρών και αν πατήσετε πάνω στο δεύτερο θα εμφανιστεί με ελάσσων αριθμό, ξεκινώντας από τον μεγαλύτερο.

Μιας και το αναφέραμε, ο μεγαλύτερος μέσος όρος για το μέγεθος πέους (σε στύση) των αντρών είναι στην Δημοκρατία του Κονγκό στην Αφρική με 17,9 εκατοστά. Οι Έλληνες άντρες βρίσκονται στην 38η θέση παγκοσμίως με 12,2 εκατοστά. Τελευταίοι είναι οι άντρες από το Νεπάλ με 9,3 εκατοστά.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν στοιχεία για όλες τις χώρες του κόσμου, παρά μόνο για εκείνες που εμφανίζονται χρωματισμένες επάνω στον χάρτη.

Μετάφραση/απόδοση από Iatropedia με πληροφορίες από το http://www.medicaldaily.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέγεθος πέους: Διαβάστε 8 αλήθειες που δεν φαντάζεστε…

Μέγεθος πέους: Στην Σουηδία μετράνε την περιφέρεια για λόγους υγείας – Δείτε γιατί