Με πόσους ερωτικούς συντρόφους έχουν πάει άνδρες και γυναίκες;

  • Iatropedia
Κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα φαίνεται ότι κρατούν άνδρες και γυναίκες όσο αφορά το ερωτικό τους παρελθόν. Μάλιστα στα βασανιστικά ερωτήματα των συντρόφων τους, πόσους ερωτικούς συντρόφους είχαν πριν από εκείνους, σχεδόν ποτέ κανένας δεν μαθαίνει την αλήθεια.

Βρετανική έρευνα που πραγματοποιήθηκε έρχεται να δώσει την απάντηση. Συγκεκριμένα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από Βρετανούς ερευνητές ανακάλυψε ότι ο μέσος όρος των ερωτικών συντρόφων των γυναικών ηλικίας από 35 έως και 44 ετών έχουν συνευρεθεί ερωτικά με πέντε ερωτικούς συντρόφους.

Αντίθετα για τους άνδρες, ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος και αγγίζει τους οκτώ.

Όπως προκύπτει από την ίδια έρευνα, οι γυναίκες που έχουν τους περισσότερους ερωτικούς συντρόφους, ξεπερνούν τους δέκα, έχουν αυξημένο μορφωτικό επίπεδο, προέρχονται από ανώτερη κοινωνική τάξη, βγάζουν αρκετά χρήματα και ακολουθούν επαγγέλματα καριέρας.

Τι γίνεται στην Ελλάδα

Πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε εταιρεία προφυλακτικών αποκάλυψε ότι οι Ελληνίδες κατά μέσο όρο έχουν δέκα ερωτικούς συντρόφους συναγωνίζοντας ευθέως τις Γαλλίδες και τις Πολωνές.

Η ίδια μελέτη έδειξε ότι οι Ιταλίδες έχουν οκτώ ερωτικούς συντρόφους.

Τι γίνεται όμως με τους Έλληνες;

Οι Έλληνες δεν υπερηφανεύονται μόνο για τις επιδόσεις τους στο σεξ αλλά και για τον αριθμό των ερωτικών τους συντρόφων τους. Μάλιστα ισχυρίζονται ότι κατά μέσο όρο έχουν 30 σεξουαλικές συντρόφους.

Το άκρως όμως ανησυχητικό στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα ήταν το γεγονός ότι οι συμπολίτες μας δεν λαμβάνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις, παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζουν πως πρόκειται για ολέθριο σφάλμα.