Μάθετε τα δημοφιλή σημεία για σεξ!

  • Iatropedia
Όταν ο Τζακ Νίκολσον και η Τζέσικα Λανγκ, στην ταινία «Ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυο φορές» είχαν ερωτικές περιπτύξεις στο τραπέζι της κουζίνας εξαγρίωσαν τότε τα πλήθη αφού οι σκηνές αυτές ήταν πρωτόγνωρες για τότε δεδομένα. Έκτοτε λίγο πολύ όλα τα ζευγάρια επιλέγουν για τις ερωτικές τους συνευρέσεις και άλλα μέρη εκτός της κρεβατοκάμαρας. Ποια είναι όμως τα σημεία που εμπνέουν άνδρες και γυναίκες;

Στο μικροσκόπιο των ερευνητών αυτή την φορά μπήκαν τα σημεία που προτιμούν να κάνουν σεξ τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες. Το περίεργο για τους ειδικούς ήταν ότι ένα ποσοστό που αγγίζει το 77% προτιμά το κρεβάτι του.

Αναλυτικότερα έρευνα που έγινε σε 1.000 εθελοντές στη Γερμανία για λογαριασμό γερμανικού τηλεοπτικού σόου, έδειξε ότι η πλειοψηφία των ανδρών και των γυναικών, σε ποσοστό 77%, προτιμά να κάνει σεξ σε γνώριμο σημείο όπως είναι αυτό του υπνοδωματίου του.

Ένα ακόμη σημείο που συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις είναι το μπάνιο αφού ένα ποσοστό που αγγίζει το 20% προτιμά να συνευρίσκεται ερωτικά στο ντους.

Ένα ποσοστό που φτάνει το 9% προτιμά να κάνει σεξ στο αυτοκίνητο

στο ασανσέρ

Βέβαια δεν λείπουν και εκείνα τα ζευγάρια που εμπνέονται μέσα στο στενό χώρο των την ασανσέρ .

Μερικά τετραγωνικά μέτρα είναι αρκετά για να εμπνεύσουν απρόσμενες ερωτικές επαφές.

στο γραφείο

Όπως προέκυψε από την έρευνα ένα ποσοστό που αγγίζει το 1% προτιμά τις ερωτικές του επαφές τρίτου τύπου να γίνονται στο χώρο της δουλείας.

Παρά το ρίσκο της υπόθεσης οι συμμετέχοντες στην έρευνα το έβρισκαν ιδιαίτερα ερεθιστικό .

Ένα ακόμη άκρως ενδιαφέρον συμπέρασμα που προέκυψε από την έρευνα είναι ότι οι Γερμανοί κάνουν σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα κατά προτίμηση Σάββατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαβάστε για ποιους λόγους κάνουν σεξ οι γυναίκες!

Τι είναι το Baby ΒΟΤΟΧ που τρελαίνει τις γυναίκες;

Σε ποιες χώρες ζουν οι καλύτεροι εραστές;

Γιατί δεν υπάρχουν πια οι άνδρες κυνηγοί;

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν