Λέμε «όχι» στο σεξ μέσα σε νερό

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Το σεξ μέσα στην θάλασσα είναι σχετικά επικίνδυνο για την υγεία μας ενώ μέσα σε νερό πισίνας που χρησιμοποιούν και άλλοι και μέσα στην μπανιέρα όπου υπάρχουν διάφορα καθαριστικά σώματος, είναι πολύ κακή ιδέα. Δείτε γιατί!

Το ελληνικό καλοκαίρι συνδέεται με την χαλάρωση και την εντονότερη διάθεση για σεξ  ενώ με τους περισσότερους να επιλέγουν τα νησιά για τις διακοπές τους, είναι πολύ πιθανό να γίνει και κάποια… περίπτυξη μέσα σε νερό!

Πάντως το σεξ σε θάλασσα, πισίνα, μπανιέρα ή τζακούζι δεν είναι καλή ιδέα για διάφορους λόγους που έχουν να κάνουν όλοι με την υγιεινή…

Προφυλακτικό
Πισίνα και προφυλακτικά δεν πάνε μαζί. Τα χημικά που υπάρχουν στο νερό μιας πισίνας μπορεί να αλλοιώσουν κάποια προφυλακτικά. Ενώ και τα καθαριστικά και μαλακτικά που μπορεί να έχουν ρίξει στην μπανιέρα, το εμποδίζουν να μείνει στην…θέση του.

Παραλία
Επικίνδυνα μικρόβια για το γεννητικό μας σύστημα καιροφυλακτούν στην άμμο, τις ξαπλώστρες και την ακροθαλασσιά, εκεί ακριβώς που σκάει το κύμα. Η ουρολοίμωξη ειδικά για τις γυναίκες είναι πολύ πιθανή.

Μπανιέρα- τζακούζι
Το τζακούζι είναι συνήθως γεμάτο βακτήρια που συνήθως δεν μας προσβάλουν αν μπούμε απλά μέσα σε αυτό αλλά αν επιδοθούμε και σε ερωτικές περιπτύξεις, τα πράγματα αλλάζουν…

 

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν