Καλό το γυναικείο βιάγκρα καλύτερα όμως αυτά τα… οργασμικά μυστικά

  • Iatropedia
Με τον θόρυβο από την προ ολίγων ημερών έγκριση της αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για την κυκλοφορία του πρώτου “γυναικείου βιάγκρα” να μην έχει κοπάσει, καλό είναι να μην ξεχνάει κανείς ότι η σεξουαλική διάθεση και σεξουαλική ορμή εξαρτάται κυρίως από... άλλα πράγματα.

Δείτε λοιπόν, τι υποστηρίζουν πρώτα απ' όλα οι ίδιοι οι εξειδικευμένοι γιατροί και σεξολόγοι, σχετικά με τους φυσικούς τρόπους που μπορεί μια γυναίκα να αυξήσει την λίμπιντό της…

Ξεκινήστε τα ερωτικά παιχνίδια, ενώ είστε στην εργασία

Στείλτε ένα σέξι γραπτό μήνυμα ο ένας στον άλλο για εγκεφαλικά σεξουαλική διέγερση, λέει η σεξουαλικός παιδαγωγός δρ Yvonne Fulbright.

Κάντε γιόγκα

Για να ενισχύσει την επιθυμία, τη διέγερση και τον οργασμό σας, κάντε ασκήσεις γιόγκα. Σε έρευνα όπου έλαβαν μέρος 22 γυναίκες, αποδείχτηκε ότι οι ασκήσεις γιόγκα τις βοήθησαν να έχουν περισσότερους οργασμούς και μεγαλύτερη σεξουαλική διάθεση. Φαίνεται όπως η γιόγκα ενισχύει την ευελιξία της πυέλου και των γειτονικών μυών, το οποίο εκτοξεύει την ικανότητά σας να φτάσετε σε οργασμό.

Τρώτε πιο πολλές… σέξι τροφές

Γνωρίζετε ότι το αβοκάντο είναι καλό για το σώμα σας, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι εξίσου ευεργετικό για την λίμπιντο σας. Είναι γεμάτο με ακόρεστα λιπαρά και πολύ λίγα κορεσμένα λιπαρά, με αποτέλεσμα να βελτιώνει τη λειτουργία της καρδιάς και να καθαρίζει τις αρτηρίες σας. Αυτό, συμβάλλει στην καλύτερη ροή αίματος στα… ευαίσθητα σημεία σας και άρα σε πιο έντονη και πιο εύκολη σεξουαλική διέγερση.

Δοκιμάστε μια “αλλαγή σκηνικού”

Η καινοτομία ενός νέου περιβάλλοντος αυξάνει την προσμονή και τον ενθουσιασμό για σεξ, λέει ο δρ Joel Block, ψυχολόγος και ειδικός σε θέματα σχέσεων. Και δεν χρειάζεται απαραίτητα να φύγετε από το σπίτι. Το μπάνιο, η κουζίνα, το σαλόνι… είναι πάντα εκεί κοντά.

Καθυστερήστε τον οργασμό σας

Όσο μακρύτερη είναι η διαδρομή, τόσο καλύτερη είναι η… άφιξη: Αν αισθάνεστε τον εαυτό σας ότι φτάνει κοντά στον οργασμό, επιβραδύνετε τις κινήσεις σας και καθυστερήστε την κορύφωση, συνιστά ο σεξουαλικός παιδαγωγός Dorian Solot, συγγραφέας του βιβλίου “I Love Female Orgasm: an Extraordinary Orgasm Guide.

Συντονίστε τις αναπνοές σας

Οι θιασώτες του ταντρικού σεξ, το οποίο έχει την αναπνοή στο επίκεντρο της τεχνικής του, έχουν διαπιστώσει ότι όταν άντρας και γυναίκα συντονίζουν τις αναπνοές τους, δημιουργούν μια μεγαλύτερη συγκέντρωση στον οργασμό τους.

Προσπαθήστε να μην ανησυχείτε πάρα πολύ για το πότε θα… φτάσετε

Μπορεί ο οργασμός να είναι το απόλυτο επιστέγασμα της σεξουαλικής επαφής, αλλά έρευνες δείχνουν ότι τα συναισθήματα που αισθάνεται κανείς κατά τη διάρκεια των “προκαταρκτικών” της καθεαυτής σεξουαλικής πράξης μπορεί να είναι εξίσου ευχάριστα, οπότε μην ανησυχείτε ότι ίσως ο οργασμός σας καθυστερεί να έρθει. Απλά χαλαρώστε και… απολαύστε το και όλα θα γίνουν.

http://news.health.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο οργασμός ξεκινάει με “Ο”… Βρείτε το σημείο “Ο” λοιπόν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο γυναικείο προφυλακτικό “εγγυάται”… δονούμενους οργασμούς