Καλύτερο σεξ απόψε υπόσχεται το ροζ βιάγκρα

  • Iatropedia
Τέλος στο προνόμιο των ανδρών να παίρνουν βιάγκρα για να αυξήσουν τις επιδόσεις τους. Σε τρία με τέσσερα χρόνια το αργότερο θα βρίσκεται στα ράφια των φαρμακείων το χάπι του πόθου το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στις γυναίκες προκειμένου να τις ξεσηκώνει ερωτικά. Ενδεικτικό είναι ότι μια στις τέσσερις αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα αυτό της έλλειψης ερωτικής επιθυμίας.

Το «ροζ» χάπι πέρασε με επιτυχία όλες τις κλινικές δοκιμές και ο Οργανισμός Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ (FDA) ετοιμάζεται να δώσει το πράσινο φως για την κυκλοφορία του στην αγορά έως το 2016. «Οι κλινικές δοκιμές πάνω στα ροζ χάπια χάπια είναι δραστικά»,

Όπως προέβλεψε ο ψυχολόγος Λέοναρντ Ντερογκάτις, διευθυντής ενός φαρμακευτικού κέντρου στο προάστιο της Βαλτιμόρης ''η υποδοχή των σκευασμάτων αυτών από το γυναικείο φύλο αναμένεται να είναι ενθουσιώδης''.

Σύμφωνα με τον ειδικό επιστήμονα το συγκεκριμένο χάπι δρά τόσο στη σεξουαλική επιθυμία όσο και στη σωματική σεξουαλική αντίδραση, προκαλώντας αυξημένη ροή αίματος και λίπανση των γεννητικών οργάνων.

Σε αντίθεση με το αντρικό Viagra, που ασχολείται αποκλειστικά με την επίτευξης στύσης, το χάπι του πόθου επιδρά και στις περιοχές του εγκεφάλου αυξάνοντας την σεξουαλική επιθυμία.

Το χάπι έχει επικάλυψη τεστοστερόνης με γεύση μέντας γι’ αυτό πριν από την κατάποση πρέπει να λιώσει στο στόμα της γυναίκας.

δεν λένε όχι

Το βέβαιο μέχρι στιγμής είναι ότι τα πρώτα «αποτελέσματα είναι πολύ θετικά», επισημαίνει από την πλευρά του και ο γιατρός Αντριου Γκολντστάιν, διευθυντής ενός κέντρου για αιδοιοκολπικές διαταραχές στην Ουάσιγκτον. «Ορισμένες ασθενείς μού εξηγούν ότι χάρη στο Lybrido απλώς δεν λένε «όχι όταν τις προσεγγίζουν ερωτικά οι παρτενέρ τους», υποστηρίζει. Και όπως δείχνουν οι αριθμοί, είναι πολλές οι γυναίκες που λένε «όχι».

«Περίπου το 30% των γυναικών δεν έχει ερωτική διάθεση, ενώ ένα 10 με 12% πάσχει από έλλειψη της λίμπιντο», επισημαίνει ο Ντερογκάτις. «Πολλές ασθενείς μου χάνουν την ερωτική τους διάθεση συνήθως μετά το δεύτερο παιδί. «Προτιμώ να διαβάσω ένα βιβλίο ή να κάνω γιόγκα», κατέληξε ο δρ Γκολντσάιν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποχή από το σεξ ρίχνει τη στύση

Σαφάρι μικροοργανισμών σε στάσιμο νερό.ΒΙΝΤΕΟ

Όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο.Η νέα μόδα