Οι τοπ λόγοι για να κάνετε σεξ κάθε βράδυ

  • Iatropedia
Ούτε ένας ούτε δυο αλλά για έξι λόγους υγείας, επιβάλετε να κάνετε σεξ το βράδυ. Βάλτε τέρμα στις δικαιολογίες και μπείτε σε...πρόγραμμα από απόψε το βράδυ. Έρευνα που πραγματοποιήθηκε απέδειξε ότι, το βραδινό σεξ είναι καλύτερο για την υγεία από ότι το πρωινό, αφού όχι μόνο χαρίζει περισσότερη απόλαυση αλλά εγγυάται και καλύτερη λειτουργία του οργανισμού.

«Ικανοποιημένος» σύντροφος

Η έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρησηJournal of Sexual Medicine έδειξε ότι όσοι άνδρες κάνουν σεξ με την σύντροφο τους τα βράδια είναι περισσότεροι ικανοποιημένοι επομένως δεν γκρινιάζουν.

Φυσικό παυσίπονο

Το σεξ αποτελεί ένα είδος φυσικού παυσίπονου αφού έχει την ιδιότητα να καταπραΰνει από το στρες και το έντονο άγχος της καθημερινότητας,.

Έτσι κάνοντας σεξ το βράδυ, πέφτουν οι ρυθμοί και αυξάνεται η σεροτονίνη ή αλλιώς η ορμόνη της ευτυχίας.

Στο πλαίσιο αυτό οι ειδικοί επιστήμονες συνιστούν να κάντε σεξ για να ηρεμήσετε και να διώξτε την κατάθλιψη.

Σμιλεύει το σώμα

Το βραδινό σεξ εκτός από την απόλαυση αδυνατίζει το σώμα αφού με τις ερωτικές περιπτύξεις ΄΄ καίνε θερμίδες άνδρες και γυναίκες.

Λύνει τις διαφορές

Είναι φυσικό μεταξύ των ζευγαριών να υπάρχουν μικρο εντάσεις και καυγαδάκια λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων στην δουλεία και στο σπίτι. Κάνοντας σεξ με το έτερο ήμισυ μπορεί να γεφυρωθεί το χάσμα και να σβήσουν οι όποιες μικρο-εστίες.

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν