Έξυπνα tips για να ανακτήσετε τη χαμένη σας διάθεση για σεξ!

  • Iatropedia
Είναι χιλιοειπωμένο ότι ο γάμος σκοτώνει το σεξ. Η αδυσώπητη καθημερινότητα, οι υποχρεώσεις , η κρίση αλλά και τα παιδιά '' σαμποτάρουν'' τη σεξουαλική ζωή πολλών ζευγαριών. Πως μπορείτε όμως να ξαναβρείτε τη χαμένη σας διάθεση για σεξ;

Οι ειδικοί επιστήμονες δίνουν πολύτιμες συμβουλές για να ξαναβρείτε τη χαμένη διάθεση σας για σεξ!

Κρατήστε το χώρο καθαρό

Όπως επισημαίνει ο ειδικευμένος σε θέματα σεξ – ψυχοθεραπευτής και ιδρυτής της σελίδας GoodInBed.com,Ian Kerner, οι γυναίκες για να απολαύσουν το σεξ θα πρέπει να νιώθουν ότι βρίσκονται σε ένα χαλαρό και τακτικό περιβάλλον. Αντίθετα οι άντρες δεν φαίνεται ότι έχουν αυτό το πρόβλημα.

Ξεκίνηστε γυμναστική

Ο διευθυντής του ψυχοσεξουαλικού Προγράμματος Ιατρικής στο Beth Israel Medical Center στη Νέα Υόρκη, καθηγητής Dennis Lin προτείνει στα ζευγάρια να γυμνασθούν αφού οι ενδορφίνες που παράγονται μετά από μια ώρα γυμναστικής ή μετά από ένα γρήγορο τζόκινγκ δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για ερωτικές περιπτύξεις. Είτε γιατί αισθανόμαστε όμορφα με τον εαυτό μας είτε γιατί δεύτερον επειδή βλέπουμε το σεξ σαν μια ακόμη ευκαιρία να κάψουμε επιπλέον θερμίδες!

Δείτε το σύντροφό σας

Σύμφωνα με τον Δρ Kerner, πολλές γυναίκες θεωρούν πολύ αφροδισιακό το να ασχολείται ο άντρας τους με τα παιδιά! Λογικό, όταν ένας άντρας είναι καλός μπαμπάς είναι άξιος για να εκπληρώσει κάθε αναπαραγωγικό μας καθήκον.

Φλερτάρετε διακριτικά…

Όταν βλέπουμε τον άνθρωπό μας να είναι επιθυμητός μας κάνει να τον θέλουμε ακόμη περισσότερο, μας λέει ο Stacey Nelkin, ειδικός σε θέματα σχέσεων και ιδρυτής της διάσημης ιστοσελίδας TheDailyAffair.com.

Αυτή η «μικρή ποσότητα» ζήλιας όταν βρίσκεται στη σωστή δόση μπορεί να γίνει απίστευτα αφροδισιακή!

Αγκαλιαστείτε

Μελέτες έχουν δείξει ότι όταν οι γυναίκες αγκαλιάζουν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο για 30 δευτερόλεπτα ή περισσότερο, παράγεται ωκυτοκίνη, η πολύτιμη αυτή ορμόνη που αυξάνει την αίσθηση της σεξουαλικής σύνδεσης και επιθυμίας» λέει ο Δρ Kerner.

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας

Ακόμα κι αν δεν έχετε διάθεση για σεξ, αποφασίστε ότι θα διαθέσετε 10 λεπτά μέχρι να πάρετε εμπρός μας λέει ο Δρ Kerner.

Συχνά οι άνθρωποι επιθυμούν το σεξ, αλλά βαλτώνουν στην ιδέα του να το κάνουν ή το αναβάλουν για αύριο. Δώστε λοιπόν λίγο χρόνο στον εαυτό σας μέχρι να συγχρονιστείτε με το σώμα σας και τη διάθεσή σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είμαι έγκυος! Πόσα κιλά πρέπει να πάρω;

Τι θέλουν οι άνδρες για να αποδώσουν καλύτερα στο σεξ;

Διπολική διαταραχή: Πότε ''πάνω'' και πότε ''κάτω''

Βotox ή υαλουρονικό οξύ; Τι να διαλέξω;