Έξι δωρεάν τρόποι για ονειρεμένο σεξ

  • Iatropedia
Δεν αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός το... ονειρεμένο σεξ αλλά είναι δυνατόν να γίνει πραγματικότητα με... έξυπνους τρόπους. Ποιοι είναι αυτοί;

Κάντε σεξ

Όπως λέει και η παροιμία ''τρώγοντας έρχεται η όρεξη''. Για αυτό ακολουθήσετε την τακτική να αυξάνεται σταδιακά τη συχνότητα των ερωτικών σας επαφών ώστε να πετύχετε το… ονειρεμένο σεξ.

Εξάλλου οι ειδικοί τονίζουν κατηγορηματικά ότι κατά την διάρκεια των ερωτικών συνευρέσεων, απελευθερώνονται ορμόνες οι οποίες είναι «εθιστικές».

Όχι στην κριτική

Η κριτική, οι αιχμές αλλά και οι συγκρίσεις βλάπτουν το σεξ.

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην διάρκεια των ερωτικών σας συνευρέσεων, μιλήστε ανοικτά με το σύντροφο σας, ώστε να βρείτε από κοινού λύση.

Αιχμές για φαντασιώσεις

Μην αφήνετε αιχμές για τις φαντασιώσεις, που μπορεί να έχει ο σύντροφο σας.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, υποστηρίζουν οι ειδικοί, οι οποίοι επισημαίνουν ότι η πλειονότητα των ανδρών και των γυναικών έχει κάποια hot φαντασίωση.

Επικεντρωθείτε

Απαραίτητη προϋπόθεση για το ονειρεμένο σεξ δεν είναι μόνο τα κεριά και η χαμηλή μουσική αλλά απαιτείται και… εγκεφαλική προετοιμασία ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.

Βοήθεια..από τα sex toys

Η χρήση των ερωτικών βοηθημάτων μπορούν να ξυπνήσουν την κοιμισμένη λίμπιντο και να σπάσουν την ανία στο σεξ. Βασική όμως προϋπόθεση είναι και οι δυο σύντροφοι να συμφωνούν για τη χρήση τους

''Ροζ'' ταινίες

Οι ''ροζ'' ταινίες μπορεί να ανεβάσουν τη λίμπιντο με τη βασική προϋπόθεση η παρακολούθησης τους να γίνεται κοινή συναινέσει.