Έρευνα: Το μέγεθος μετράει… ανάποδα στην γυναικεία απιστία

  • Iatropedia
Η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών πιστεύει ότι το μέγεθος του μορίου τους είναι ανάλογο με την σεξουαλική ικανοποίηση που προσφέρουν σε μια γυναίκα κατά την σεξουαλική επαφή και κατ' επέκταση ότι ένα μεγάλο ανδρικό μόριο τους “εξασφαλίζει” μια καλύτερη ερωτική ζωή.

Αλλά ομάδα επιστημόνων από τις ΗΠΑ και την Κένυα δημοσίευσαν μια μεγάλη έρευνα στην έγκυρη επιστημονική επιθεώρηση PLOS ONE, όπου τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν καθόλου με την παραπάνω άποψη των περισσοτέρων ανδρών.

Σύμφωνα με τους ερευνητές “οι γυναίκες συνδέουν το μεγάλο πέος ενός άνδρα με αυξημένο πόνο και δυσφορία κατά τη διάρκεια του σεξ, κάτι που εμποδίζει την απόλαυση και την σεξουαλική ικανοποίηση που επιθυμούν να αισθάνονται”. Γι' αυτό και προτιμούν έναν άντρα που “ταιριάζει” απόλυτα σε εκείνες (σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά) από άποψη μεγέθους πέους και απαραίτητα όχι κάποιον που το μόριό του έχει μεγαλύτερο μέγεθος από τον μέσο όρο.

Αυτό μάλιστα αποδείχτηκε ότι παίζει και άμεσο ρόλο στην πιθανότητα μια γυναίκα να απατήσει τον σύζυγό της σε έναν γάμο με κάποιον άλλο άνδρα. Για την διεξαγωγή αυτής της μελέτης, η ερευνητική ομάδα εξέτασε τις περιπτώσεις συνολικά 545 παντρεμένων ζευγαριών, με τους συμμετέχοντες να είναι ηλικίας 18-45 ετών.

Κάθε άντρας και κάθε γυναίκα συμπλήρωσε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με κοινωνικο-οικονομικά και δημογραφικά στοιχεία, οικογενειακή κατάσταση και σεξουαλικές σχέσεις και τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων που ενδεχομένως είχαν τους έξι τελευταίους μήνες πριν την έρευνα. Επίσης, τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες, κλήθηκαν να περιγράψουν και το… μέγεθος του μορίου του συζύγου στο ζευγάρι. Εκεί που καταγράφηκαν… διαφορές μεταξύ των δύο συζύγων στον υπολογισμό αυτό, οι ερευνητές κράτησαν την εκτίμηση της γυναίκας, αφού ήταν πιο πιθανό να έχει εκτιμήσει καλύτερα την κατάσταση!

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το ποσοστό των γυναικών που απατούσαν τους συζύγους τους με κάποιον άλλο άντρα αυξανόταν κατακόρυφα στις περιπτώσεις που, σύμφωνα με τις ίδιες τις γυναίκες, αισθάνονταν πόνο και δυσφορία κατά την σεξουαλική επαφή με τον άντρα τους, εξαιτίας του μεγάλου μεγέθους του μορίου του.

Συγκεκριμένα για κάθε 2 εκατοστά μεγαλύτερου πέους στον σύζυγο, η γυναίκα του ήταν 1,5 φορές πιο πιθανό να τον απατήσει με κάποιον άλλο άντρα, επειδή ένιωθε δυσαρεστημένη στο σεξ από τον πόνο που της προκαλούσε το πέος του συζύγου της.

Αυτό που η επιστήμη, λοιπόν, απέδειξε, είναι ότι το μέγεθος όντως μετράει για μια γυναίκα στο σεξ, αλλά όχι ακριβώς με τον τρόπο που έχει ο άνδρας στο μυαλό του.

http://www.medicaldaily.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι κάνει μια γυναίκα να χάνει απότομα την σεξουαλική της διάθεση;

Απιστία: Σε ποιες φάσεις της ζωής απατάει ο ένας τον άλλο

Η γυναικεία απιστία σε Infographic

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν