Ένας στους δυο Έλληνες προτιμά το εικονικό σεξ!

Μπορεί μέχρι πρότινος οι Έλληνες να είχαν το προνόμιο να θεωρούνταν πρωταθλητές στο σεξ αλλά φαίνεται ότι χάνουν το... στέμμα τους.

Κάτι η κρίση, κάτι η οικονομική ανέχεια, φαίνεται ότι ''έβαλε χειρόφρενο''στις σεξουαλικές επαφές των συμπολιτών μας. Έτσι οι περισσότεροι όχι μόνο απέχουν από το σεξ αλλά προτιμούν να κάνουν εικονικό σεξ.

Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοινώθηκαν στη διάρκεια του Μεσογειακό Συνεδρίου με θέμα ''Μύθοι και αλήθειες για την ανθρώπινη Σεξουαλικότητα'' ένας στους δύο συμπολίτες μας βιώνει αποκλειστικά και μόνο εικονικό σεξ.

Βάσει άλλων στοιχείων το cyber σεξ κάνει θραύση σχεδόν σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε απέδειξε ότι εννέα στους δέκα κάνουν καθημερινά cyber σεξ και μόλις ένας στους πέντε γράφει ερωτικά μηνύματα.

Όπως προέκυψε από τα ίδια στοιχεία τέσσερις στους δέκα σερφάρουν σε ''ροζ'' σελίδες είτε από τον προσωπικό τους υπολογιστή είτε από το έξυπνο κινητό τους.

Γιατί γίνεται αυτό

Αναφερόμενος στο φαινόμενο αυτό ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και της Εταιρείας Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης επισήμανε στην διάρκεια του συνεδρίου ότι η η τάση αυτή των Ελλήνων έχει εξήγηση γιατί «η οικονομική και πολιτιστική κρίση που διαπερνά τη χώρα φαίνεται πως κάνει τους κατοίκους της πιο ανασφαλείς''.

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends