Δείξε μου το σπίτι σου να σου πω τι σεξ κάνεις!

  • Iatropedia
Μπορεί να μοιράζεστε την ίδια στέγη αλλά όχι και το ίδιο κρεβάτι. Λίγο το άγχος των υποχρεώσεων, λίγο η οικονομική κρίση και η κατάθλιψη που νιώθουν πολλοί εξαιτίας των δύσκολων καταστάσεων που βιώνουν, η ερωτική διάθεση μειώνεται μέρα με τη μέρα. Σε όλους αυτούς τους… αποθαρρυντικούς λόγους νεότερες επιστημονικές έρευνες έρχονται να προσθέσουν ακόμη έναν: το περιβάλλον του σπιτιού.

ακατάστατο= αντισεξουαλικό

Η ακαταστασία του σπιτιού ισοδυναμεί με την κακή… αναπνοή» επισημαίνει η ειδική σε θέματα οργάνωσης ζωής, Dana Korey «Ένα ακατάστατο σπίτι είναι τόσο αντι-σεξουαλικό, όπως η κακοσμία» εξηγεί. Γι αυτό, προσπαθήστε να διατηρείτε το σπίτι σας τακτοποιημένο, και ειδικά την κρεβατοκάμαρα, ώστε να δώσετε την ευκαιρία σε εσάς και τον σύντροφό σας να χαλαρώσετε -και όχι να αγχώνεστε για τις δουλειές- τις ώρες που βρίσκεστε μαζί στο σπίτι.

ξεκρεμάστε φωτογραφίες συγγενών

Έχει συμβεί και στα καλύτερα σπίτια Η αίσθηση ότι οι αγαπημένοι σας συγγενείς και φίλοι σας κοιτούν μέσα από τις φωτογραφίες μπορεί να ατονίσει τη σεξουαλική σας διάθεση. «Κρατήστε μόνο τις φωτογραφίες που απεικονίζουν εσάς και τον σύντροφό σας, μέσα στην κρεβατοκάμαρα» επισημαίνει ο Salvator Manzi,ο ειδικός στο Feng Shui.

Μάλιστα συνιστά στα ζευγάρια να επιλέγουν να κορνιζάρουν μόνο εκείνες τις εικόνες που σας δείχνουν χαρούμενους και ερωτευμένους, ώστε να «γεμίζετε» από αυτά τα ευχάριστα συναισθήματα κάθε φορά που «πέφτει» πάνω τους το βλέμμα σας.

η τεχνολογία σκοτώνει το σεξ

«Το κινητό, ο φορητός υπολογιστής και η τηλεόραση μέσα στο υπνοδωμάτιο βλάπτουν σοβαρά το σεξ αναφέρει η συγγραφέας, Christine Eisner. Ηβασική αιτία είναι ότι μπορούν να σας αποσπάσουν την προσοχή σας πράγμα το οποίο δεν είναι το επιθυμητό.

Στο σημείο αυτό η γνωστή συγγράφεας συνιστά να «μετακινήστε τις ηλεκτρονικές συσκευές σε άλλο δωμάτιο αλλά και να έχετε το κινητό σας στο αθόρυβο.

διατηρήστε καθαρό το σπίτι σας

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του New Mexico έδειξε ότι η επίπτωση του να βρίσκεται κανείς σε ένα μέρος που μυρίζει άσχημα μειώσει εντελώς την ερωτική επιθυμία.

σταματήστε να ψάχνετε

Τίποτα χειρότερο δεν μπορεί να συμβεί από το να ψάχνετε την κρίσιμη στιγμή να βρείτε που έχετε βάλει τα προφυλακτικά ή τα sex toys. Καλό είναι να τα έχετε τοποθετήσει σε ένα συρτάρι ή κουτί, στο οποίο έχετε εύκολη πρόσβαση συστήνει η Nina Helms, ιδιοκτήτρια εταιρίας με sex toys.

με τα φώτα δυνατά

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine ο κατάλληλος φωτισμός μπορεί να απογειώσει την ερωτική σας διάθεση, ενώ οι δυνατές λάμπες, που σας κάνουν να αισθάνεστε υπερβολικά «εκτεθειμένοι» στα μάτια του συντρόφου σας, σας «ρίχνουν» σεξουαλικά.

Έτσι δεν έχετε να κάνετε τίποτα πιο απλό από το να κλείσετε τα φώτα του δωματίου και να ανάψετε ένα κερί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μάθετε πως να ''χτίσετε'' γερά κόκαλα!

Όταν το ''ζάχαρο'' φτάνει…στα άκρα: Συμβουλές υγείας!

Προσοχή: Τα μάτια σαν τα…μάτια σας!

Αντιμετωπίστε τη δυσκοιλιότητα εναλλακτικά!

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν