Δείτε το δεκάλογο του καλού σεξ!

  • Iatropedia
Μπορεί το σαβουάρ βιβρ να περιέχει τους κανόνες καλής συμπεριφοράς αλλά και το σεξ έχει τους δικούς του, οι οποίοι πρέπει να τηρούνται και από άνδρες και από γυανίκες γαι καλύετερο σεξ αλλά και για αν αποφευχθεί η πιθανότητα μετάδοσης νοσημάτων ή κάποιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης

Μάλιστα για να μην πέφτουν σε λάθη αλλά και για να εκπαιδευτούν να γίνουν καλύτεροι εραστές το Πανεπιστήμιο της Santa Clara συνέταξε το δεκάλογο του καλού σεξ. Δείτε τι περιλαμβάνει

Κανόνας πρώτος

Κάντε στην αρχή μια έξυπνη συζήτηση και θα έχετε καλύτερο σεξ αργότερα.

Στην περίπτωση που νιώθετε άβολα για να συζητήσετε με τον σύντροφο σας για το σεξ τότε δεν θα πρέπει να κάνετε σεξ!

Κανόνας δεύτερος

Δύο είναι καλύτερα από ένα!

Πάντα να έχετε κατά νου ότι προέχει η ασφάλεια σας ακόμη και στο σεξ. Στην περίπτωση που παίρνετε αντισυλληπτικά χάπια ή χρησιμοποιείτε το διάφραγμα να θυμάστε ότι δεν σας προστατεύει από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα . Για αυτό καλό είναι να χρησιμοποιείται πάντα το προφυλακτικό.

Κανόνας τρίτος

Μην πιέζεστε να κάνετε σεξ.

Αποφεύγετε να κάνετε σεξ αν δεν το θέλετε πραγματικά. Καλό είναι να συζητήσετε τους λόγους της απόφασης σας με το σύντροφό σας και να το τηρείστε.

Κανόνας τέταρτος

Μην κάνετε χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών,

Όταν γίνεται σεξ υπό την επήρεια αλκοόλ και ουσιών ο συνδυασμός μπορεί να αποβεί μοιραίος αφού μια τέτοια οι κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε βιασμό, ή σε ερωτικές επαφές χωρίς προφύλαξη.

Κανόνας πέμπτος

Χρησιμοποιήστε τους φίλους σας

Κάθε φορά που γνωρίζετε ένα καινούργιο φίλο ζητήστε τη γνώμη τους αν συμφωνούν να φύγετε με ένα άλλο πρόσωπο, που δεν το γνωρίζετε από πριν.

Κανόνας έκτος

Το «όχι» να σημαίνει όχι.

Κανόνας έβδομος

Σεβαστείτε την απόφαση του άλλου

Αν το έτερο ήμισυ λέει όχι στο σεξ αυτό θα πρέπει να γίνεται σεβαστό. Καλό είναι να συζητάτε τους λόγους για αυτήν την απόφαση.

Κανόνας όγδοος

Να είστε πάντα έσω έτοιμοι

Καλό είναι να είστε πάντα προετοιμασμένοι για να κάνετε σεξ. Το ιδανικό θα είναι να έχετε πάντα μαζί σας πάντα προφυλακτικά μαζί σας.

Κανόνας ένατος

Ενημερωθείτε για τους κινδύνους που κρύβει το στοματικό σεξ και καλό είναι να μην υποκείψετε στις τυχόν πιέσεις του έταιρου ήμιση.

Κανόνας δέκατος

Η καλή σεξουαλική υγεία αποτελεί προτεραιότητα.

Για να μην κινδυνεύσετε καλό είναι να κάνετε τακτικές εξετάσεις για να βεβαιωθείτε ότι είστε σεξουαλικά υγιής. Ιδιαίτερα οι γυναίκες δε θα πρέπει να παραμελούν το ετήσιο τεστ παπ.

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν