Δείτε τις τοπ στάσεις που διαλέγουν οι άνδρες στο σεξ!

  • Iatropedia
Κάποιοι είναι παραδοσιακοί ακόμη και στο σεξ με αποτέλεσμα να μην αλλάζουν στάση ούτε και στο σεξ. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες οι οποίες είναι στις τοπ προτιμήσεις τους.

Σχετική μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την Αμερικανίδα θεραπεύτρια Ian Kerner, PhD έδειξε ότι η πλέον γνωστή και διαδεδομένη στάση στο σεξ, είναι η ιεραποστολική κατά την διάρκεια της οποίας, ο άνδρας επιδεικνύει την ισχύ και την υπεροχή του.

Τα σημεία των γυναικών που μαγνητίζουν του άνδρες είναι το στήθος, ακολουθούν οι γλουτοί και την τρίτη θέση καταλαμβάνουν τα πόδια.

Τα πάνω- κάτω

Μια άλλη στάση στο σεξ είναι η ''μπρος- πίσω '' κατά την διάρκεια της οποίας η γυναίκα έχει το πάνω χέρι και οι ερωτικές συνευρέσεις υποστηρίζουν όσοι την επιλέγουν το σεξ μπαίνει σε άλλη διάσταση.

Με τη βοήθεια της καρέκλας

Οι άνδρες ως γνωστό παθιάζονται με τους αισθησιακούς χορούς. Για αυτό αναφέρει η γνωστή σεξοθεραπεύτρια ''μη διστάσετε να χρησιμοποιήστε μια καρέκλα ως στήριγμα για να ξεκινήστε ένα αισθησιακό χορό και ότι προκύψει''.

Ανάποδα

Η στάση που δεν επιτρέπει να κοιτάζεστε στα μάτια επισημαίνει η ειδικός σεξολόγος ανεβάζει την ένταση και την λίμπιντο στο σεξ

Στον τοίχο

Όπως προέκυψε από τις πιπεράτες απαντήσεις που έδωσαν τα ζευγάρια κατα την διάρκεια άλλης μελέτης που πραγματοποίησε γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών όσο ζευγάρια προτιμούν την στάση στα όρθια βιώνουν μια αξέχαστη εμπειρία αν και δεν είναι τόσο βολική και ξεκούραστη.