Δείτε τις άγνωστες ερωτογενείς ζώνες ανδρών και γυναικών

  • Iatropedia
Οι ερωτογενείς ζώνες είναι γνωστές από την αρχαιότητα αφού αρκεί ένα και μόνο άγγιγμα για να ξεσηκώσουν ερωτικά άνδρες και γυναίκες. Σχεδόν όλοι γνωρίζουν ποιες είναι οι πιο γνωστές όπως είναι τα χείλη, το στήθος, ο λαιμός αλλά αγνοούν ορισμένα άλλα σημεία τα οποία είναι εξίσου ερεθιστικά.

Στις γυναίκες

Το όρος της Αφροδίτης

Ονομάζεται έτσι το πάνω μέρος από τα γυναικεία γενετικά όργανα. Θεωρείται από τους ειδικούς επιστήμονες ότι είναι η νούμερο ένα περιοχή που ερεθίζει τις γυναίκες.

Πίσω από τα γόνατα

Κρίνεται ένα από τα πιο παραμελημένα σημεία του σώματος. Και όμως πρόκειται για ένα σημείο το οποίο προκαλεί έντονη ερωτική διέγερση

Τα πόδια

Σύμφωνα με τη ρεφλεξολογία, ορισμένα σημεία που υπάρχουν στα πέλματα ενεργοποιούν το σημείο του εγκεφάλου που προκαλεί σεξουαλική διέγερση. Τα σημεία αυτά είναι το κάτω μέρος του πέλματος, εκεί που τελειώνουν τα δάχτυλα.

Το κεφάλι

Στο κεφάλι υπάρχουν πολλές νευρικές απολήξεις που το κάνουν ευαίσθητο σε κάθε άγγιγμα.

Έτσι δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι σχεδόν πάντα το μασάζ στο σημείο αυτό ξεσηκώνει ερωτικά άνδρες και γυναίκες.

Στους άνδρες…

Ο αυχένας

Το άγγιγμα στον αυχένα έχει την ιδιότητα να στέλνει ερωτικά σήματα κατευθείαν στον εγκέφαλο για αυτό μην το ξεχνάτε.

Το εσωτερικό των μηρών: Θεωρείται από τις τοπ ερωτογενείς περιοχές στον άνδρα.

Το στήθος

Αν και το γυναικείο στήθος θεωρείται ότι είναι μια από τις κορυφαίες ερωτογενείς ζώνες στις γυναίκες εντούτοις και οι άνδρες ξεσηκώνονται ερωτικά στο σημείο αυτό.

Κάτω από τον αφαλό

Το σημείο λόγω του ότι έχει πολλές νευρικές αποπλήξεις το κάνει μοναδικό στην ερωτική διέγερση των ανδρών.