Δείτε τα top sexy games για παθιασμένο σεξ!

  • Iatropedia
Τα sexy games αν αποφασίσετε να τα εντάξετε στην ερωτική σας ζωή είναι δυνατόν να ανεβάσουν την ένταση στην κρεβατοκάμαρα. Πόσο μάλλον όταν έχετε αποφασίσει από κοινού να κάνετε λιγάκι πιο άτακτο σεξ.

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση sex roles έδειξε ότι τα ερωτικά παιχνίδια αν γίνονται με κοινή συναίνεση είναι δυνατόν να απογειώσουν την σεξουαλική ικανοποίηση ανδρών και γυναικών.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή 1500 ζευγαριών απέδειξε ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες όταν αποφασίζουν να παίξουν ερωτικά παιχνίδια πριν από τις ερωτικές τους επαφές κάνουν καλύτερο σεξ.

Το νούμερο ένα παιχνίδι που προτιμούν να παίζουν είναι το αργό και αισθησικό στριπτίζ. Ένα ποσοστό των ανδρών που άγγιζε το 60% δήλωσε ότι ξεσηκώνεται ερωτικά μόνο και μόνο να βλέπει την σύντροφο του να χορεύει αισθησιακά.

Ένας στους πέντε αποκάλυψε ότι εμπνέεται ερωτικά με την υποταγή. Το παιχνίδι αφέντρας και υπηρέτριας φαίνεται ότι είναι εξίσου διεγερτικό για τους άνδρες.

'Ενας στους πέντε άνδρες και μια στις τρεις γυναίκες προτιμά να παίζει το παιχνίδι των ρόλων. Όπως αποκαλύψαν στο ερωτηματολόγιο της έρευνας διεγείρονται από τις…μεταμφιέσεις. Οι μεν άνδρες προτιμούν τη στολή της νοσοκόμας, οι δε γυναίκες την στολή του αστυνομικού.

Από την ίδια έρευνα προέκυψε επίσης ότι ακόμη και το sex tape είναι δυνατόν να προσφέρει απόλυτη ηδονή στα ζευγάρια.

Πάντως καλό είναι να λάβετε τα μέτρα αυτοπροστασίας αν θέλετε να παραμείνει καθαρά ιδιωτικό.

Sex toys

Εκτός από τα παιχνίδια και τα ερωτικά βοηθήματα πλέον για πολλά ζευγάρια δεν είναι ταμπού. Όπως προέκυψε από την έρευνα το νούμερο ένα στις προτιμήσεις είναι ο δονητής.

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν