Δείτε τα περίεργα ατυχήματα στο σεξ!

  • Iatropedia
Άλλοτε προκαλούν γέλια μέχρι δακρύων άλλοτε όμως οι ερωτικές περιπτύξεις εκτός κρεβατοκάμαρας κοστίζουν ακριβά σε όσους τολμούν να πειραματισθούν. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές που τα ατυχήματα που συμβαίνουν κατά την διάρκεια του σεξ σε δημόσιο χώρο, κάνουν το γύρο του κόσμου προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Δείτε τι μπορείτε να πάθετε αν τολμήσετε να κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο.

μέσα στην άγρια ζούγκλα

Μια γυναίκα από τη Ζιμπάμπουε έχασε τη ζωή της όταν της επιτέθηκε λιοντάρι τη στιγμή που έκανε σεξ με το σύντροφό της στη ζούγκλα.

Η Sharai Mawera πέθανε όταν ο βασιλιάς της ζούγκλας επιτέθηκε στο ζευγάρι σε ένα απομονωμένο σημείο κοντά στην πόλη Kariba.

«Η γυναίκα πέθανε ακαριαία, όμως ο φίλος της κατάφερε να διαφύγει» ανέφερε τοπική εφημερίδα. Μετά από αυτό το περιστατικό οι υπέυθυνοι του Πάρκου απηύθυναν έκληση στα ζεγάρια να μην έχουν ερωτικές περιπτύξεις στη ζούγκλα.

έπεσε σε πηγάδι

Στο πηγάδι έπεσε μια 21χρονη όταν υποχώρησε το ξύλινο σκέπαστρο ενώ έκανε σεξ με το φίλο της.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Ciudad Real στην κεντρική Ισπανία σε τυφλό ραντεβού που είχε η νεαρή με άνδρα που γνώρισε εκείνο το βράδυ.

Αμέσως μετά το συμβάν ο τρομαγμένος εραστής τράπηκε σε φυγή τηλεφωνώντας ανώνυμα στην αστυνομία ενημερώνοντας την αστυνομία ότι μια γυναίκα είχε πέσει μέσα στο πηγάδι.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν πυροσβέστες οι οποίοι τράβηξαν την νεαρή η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υποθερμία.

sex tape σε μαθητές

Οι μαθητές ηλικίας 12-13 ετών, περίμεναν με αγωνία να δουν το βίντεο που τους είχε ετοιμάσει η δασκάλα τους. Μόνο που έγιναν μάρτυρες πολύ προσωπικών στιγμών της.

Χωρίς να το ξέρει, η δασκάλα βιντεοσκόπησε πάνω στο συγκεκριμένο βίντεο που επρόκειτο να προβάλει, sex tape με πρωταγωνιστές την ίδια και τον σύντροφό της. Μέχρι να συνέλθει από το σοκ και να βρει τη δύναμη να σταματήσει την προβολή, οι μαθητές είχαν ήδη δει αρκετά σοκαριστικές σκηνές με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος στο σχολείο του Αρκάνσας.

έπεσαν πάνω στο τζάμι

Ένα ζευγάρι από την Κίνα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης έπεσε από το παράθυρο με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο. Όπως ανέφεραν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης οι δυο σύντροφοι ακουμπούσαν πάνω στο παράθυρο κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, με αποτέλεσμα αυτό να υποχωρήσει, λόγω κακής κατασκευής, και να βρεθούν στο κενό.