Δείτε τα νέα προφυλακτικά !Φωτό & βίντεο

  • Iatropedia
Η επιστήμη ούτε αυτή τη φορά δεν σήκωσε τα χέρα ψηλά. Σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνουν την χρήση των προφυλακτικών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη καθώς τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα καταγράφουν αύξηση δημιούργησαν τα προφυλακτικά του μέλλοντος.

Οι επιστήμονες Fraz Peer και Andrew Quitmeye του Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Georgia κατασκεύασαν ένα ηλεκτρικό» προφυλακτικό, διαφορετικό από τα άλλα.

Όπως εξήγησαν κατά την παρουσίαση του το νέο προϊόν είναι κατασκευασμένο από αγώγιμο υλικό, με τη βοήθεια ενός microcontroller LilyPad Arduino. Πάνω του έχει ηλεκτρόδια για να παρέχει μικρά ηλεκτρικά ερεθίσματα κατά μήκος του κάτω μέρους του άξονα του, για αυξημένη διέγερση και ευχαρίστηση. Με αυτό τον τρόπο οι εμπευστές του φιλοδοξούν να κάνουν τους χρήστες του να μην το αποφεύγουν.

Προς το παρόν το project βρίσκεται υπό δοκιμή αφού η χρήση του δεν μπορεί να εφαρμοστεί με απόλυτη ασφάλεια καθώς ενδέχεται να προκαλέσει ισχυρό ηλεκτροσόκ στα προσόντα του χρήστη.

Να σημειωθεί εδώ ότι οι δημιουργοί του έχουν τοποθετήσει το project τους για χρηματοδότηση από το κοινό, στο crowdfunding site IndieGogo, ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το μεγαλεπήβολο σχέδιο τους.

Δείτε εδώ το βίντεο:

έρχεται το προφυλακτικό με κολλητική τανία

Ο Αμερικανός ερευνητής Τσαρλς Πάουελ κατασκεύασε το Galactic Cap, το οποίο, όπως υποστηρίζει ο ίδιος είναι πολύ πιο ασφαλές από τα κοινά προφυλακτικά.

Το Galactic Cap αποτελείται από μια κολλητική ταινία από πολυουρεθάνη που εφαρμόζει γύρω από τα ανδρικά προσόντα. Ένα από τα πλεονεκτήματά του όπως ισχυρίζεται ο ερευνητής είναι

πως με το νέο αυτό προφυλακτικό οι άνδρες δεν θα αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εφαρμογή του.