Δείτε τα νέα γυναικεία προφυλακτικά!

  • Iatropedia
Πραγματικότητα θα είναι σε λίγο καιρό τα γυναικεία προφυλακτικά τα οποία υπόσχονται εκτός από προφύλαξη και... οργασμό. Δείτε ποια είναι τα νέα γυναικεία προφυλακτικά!

Κολπικός δάκτυλος

Οι ειδικοί επιστήμονες κατασκεύασαν ένα κολπικό δάκτυλο μικροσκοπικού μεγέθους ο οποίος θα προσφέρει προστασία μόνο για 90 ημέρες.

Στην ουσία πρόκειται για ένα ''χημικό φράγμα'' το οποίο υπόσχεται ότι θα εμποδίζει τη σύλληψη και θα προστατεύει από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Σε σχήμα καρδιάς

Ένα νέο γυναικείο προφυλακτικό σε σχήμα καρδίας αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στα ράφια των φαρμακείων. Μάλιστα οι κατασκευαστές του είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα, αφού πέτυχαν και να τις προστατεύουν αλλά και να έχουν πάντα οργασμούς.

Και αυτό γιατί, το νέο προφυλακτικό χάρη στη σχεδίαση του περιέχει ένα μικρό μηχανισμό, ο οποίος δονείται και προκαλεί ερεθισμό των έξω γεννητικών οργάνων της γυναίκας.

Προφυλακτικό που λιώνει

Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας η δημιουργία ενός προφυλακτικού, το οποίο όταν τοποθετείτε στα ευαίσθητα σημεία, λιώνει και ταυτόχρονα απελευθερώσει ένα ισχυρό κοκτέιλ φαρμάκων που εμποδίζουν τόσο τη σύλληψη όσο και τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν