Δείτε τα καλύτερα μέρη για σεξ μετά το κρεβάτι!

  • Iatropedia
Τα περισσότερα ζευγάρια, παντρεμένα ή σε μακροχρόνια σχέση, μετά την πάροδο κάποιων ετών χάνουν το ενδιαφέρον και την διάθεση για σεξουαλική επαφή. Επειδή... τρώγοντας έρχεται η όρεξη όπως λέει και η παροιμία, σπάστε την ρουτίνα δοκιμάζοντας νέα μέρη για σεξ εκτός κρεβατοκάμαρας. Εξάλλου οι ειδικοί επιστήμονες δηλώνουν κατηγορηματικά ότι η ανανέωση της ερωτικής ζωή ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, διώχνει το άγχος και το στρες ενώ καταπολεμά την κατάθλιψη.

Μπορεί το κρεβάτι και η κρεβατοκάμαρα να είναι τα πλέον δημοφιλή σημεία για σεξ, αλλά τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες σε ένα μεγάλο ποσοστό τους ελκύει η ιδέα να συνευβρίσκονται ερωτικά με το σύντροφο τους και σε άλλα σημεία εντός και εκτός του σπιτιού.

Αναλυτικότερα έρευνα που έγινε σε 1.000 εθελοντές στη Γερμανία για λογαριασμό γερμανικού τηλεοπτικού σόου, έδειξε πως το 80% των ζευγαριών επιθυμεί να κάνει σεξ στο αυτοκίνητο!

Στο παιδικό δωμάτιο το 65%, στη πισίνα το 54%, στο δάσος μετά από πεζοπορία το 49%, στο τραπέζι της κουζίνας το 48%, στο πάρκο στο 42%, στη σκηνή του camping 37% αλλά και στο πλυντήριο ρούχων το 29%!.

Μάλιστα ένα ποσοστό που αγγίζει το 28% προτιμά τις στενές επαφές…τρίτου τύπου να γίνονται στο γραφείο.

Ενδεικτική εξάλλου είναι η έρευνα που πραγματοποίησε πρόσφατα η EliteSingles, υπηρεσία συνοικεσίων, στη Μεγάλη Βρετανία, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν το ιδανικό μέρος για σεξ στο χώρο εργασίας την αίθουσα συσκέψεων, ενώ οι άνδρες φαίνεται ότι προτιμούν την αποθήκη.

Βέβαια ένα ποσοστό που φτάνει το 30% προτιμά να ερωτοτροπεί στην τουαλέτα του γραφείου (10% στις γυναίκες και 20%).

Πάντως τα μέρη που έχουν το μικρότερη δημοφιλία είναι το καπνιστήριο και η κουζίνα.

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν