Δείτε τα έξι στάνταρ που δείχνουν απιστία!

  • Iatropedia
Λίγο το κρασί, λίγο η θάλασσα, δεν θέλει και πολύ να βρεις παρηγοριά σε ξένη αγκαλιά. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι που η ανδρική απιστία φουντώνει. Τις περισσότερες φορές οι γυναίκες είναι πάντα σε θέση μάχης για να εξακριβώσουν πότε ο σύντροφος τους τις απατά.

Πλέον μπορούν να σταματήσουν να ψάχνουν για ίχνη από κραγιόν στο πουκάμισο των συντρόφων τους και να ξεκινήσουν να παρατηρούν σχολαστικά ώστε να εντοπίσουν τα στάνταρ που δείχνουν απιστία.

Δείτε ποια είναι αυτά:

Δεν βρίσκετε εύκολα

Στην περίπτωση που το τελευταίο καιρό παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες σας να τον εντοπίσετε είναι σαν να τον άνοιξε η γη και να τον κατάπιε είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται με μια άλλη γυναίκα.

Έχει συνέχεια νεύρα

Εάν το έτερο ήμισυ συνεχώς και χωρίς καμιά αιτία είναι μέσα στα νεύρα και ψάχνει πάντα αφορμές για καυγάδες ίσως φταίει τρίτο πρόσωπο.

Χαμένος στη μετάφραση

Αναντίρρητα αναφέρουν οι ειδικοί ψυχολόγοι και εκείνος που διαπράττει την απιστία κουβαλά τις δικές του ενοχές και τις τύψεις με συνέπεια να φαίνεται χαμένος στη μετάφραση.

Είναι ένοχος και το δείχνει

Η ξαφνική του προθυμία να φέρνει δώρα εν μέχρι πρότινος δεν το συνήθιζε αυτό προδίδει τις ενοχές του για την απιστία του.

Λείπει πολλές ώρες

Όταν λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και όταν επιστρέφει προβάλλει ένα σωρό δικαιολογίες τότε ίσως φταίει τρίτο πρόσωπο

Κάτι λέει το ένστικτό σας

Μην αγνοείτε ποτέ το ένστικτό σας ιδίως αν σας λέει ότι κάτι δεν πάει καλά.