Δείτε πότε είναι κακό το σεξ!

  • Iatropedia
Μπορεί ένα καλό φαγητό να απαιτεί την κατάλληλη συνταγή για να πετύχει αλλά όταν πρόκειται για το σεξ δοκιμασμένες συνταγές δεν υπάρχουν. Παρόλα αυτά αν γνωρίζετε πότε το σεξ με το έτερο ήμισυ δεν είναι καλό τότε μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο της κατάστασης και να δώσετε άμεσες λύσεις.

Η σεξολόγος Logan Levkoff, συγγραφές του βιβλίου «How to get your wife to haves» ισχυρίζεται πως απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι καλό το σεξ απαιτεί πειραματισμούς ώστε να μάθει ο ένας τον άλλο.

Παρόλα αυτά μερικές φορές, το πρόβλημα μπορεί να είναι σωματικό, όπως η πρόωρη εκσπερμάτιση, άλλες όμως φορές είναι καθαρά θέμα άγχους

Στο κυνήγι του οργασμού

Όπως ισχυρίζεται η σεξολόγος «το καλό σεξ δεν σχετίζεται απαραίτητα με τον οργασμό. Μπορεί να είναι απλά μία εμπειρία γεμάτη συναίσθημα και για τους δύο συντρόφους»

Είναι το σεξ όλη μας η ζωή;

Πριν πάρετε την απόφαση να χωρίσετε, θα πρέπει να ζυγίσετε σωστά όλα τα στοιχεία της σχέσης σας και όχι μόνο το σεξ. « Άλλωστε, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή» υποστηρίζει η Sussman «Αν έχεις μία πολύ όμορφη σχέση, αγαπάτε πολύ ο ένας τον άλλο, υπάρχουν παιδιά, αλλά το σεξ δεν είναι καλό, ίσως και να μπορέσετε να συνεχίσετε να ζείτε έτσι».

Όλα στη φόρα

Η ειδική ψυχοθεραπεύτρια υποστηρίζει πως ο διάλογος είναι το ήμισυ του παντός.

Το θέμα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα πείτε το πρόβλημα που σας απασχολεί αναφέρει η ειδική επιστήμονας και προτείνει να ξεκινάτε το διάλογο «Θα μου άρεσε αν…» ή «τι λες να δοκιμάσουμε αυτό;».

Επιλέξτε μια χρονική στιγμή που θα αισθανθείτε λίγο πιο άνετα από ότι συνήθως. Ένα μέρος που θα σας χαλαρώσει. Και επιτέλους, δοκιμάστε το. Αλλά πριν μιλήσετε, θα πρέπει να ξέρετε ακριβώς, να έχετε σκεφτεί τι είναι αυτό που σας ενοχλεί στην σεξουαλική σας ζωή. Είναι θέμα τεχνικής; Προσωπικής υγιεινής; Θέμα timing;

Η προσποίηση βλάπτει

Αν προσποιηθείτε στο σεξ, κάνετε κακό στον ίδιο σας τον εαυτό γιατί δεν θα μάθετε ποτέ τι είναι αυτό που προτιμάτε Άλλωστε, αργά ή γρήγορα ο σύντροφός σας θα το καταλάβει τονίζει η ψυχοθεραπεύτρια

Αιτία διαζυγίου

Μπορεί το κακό σεξ να είναι η αιτία που θα διαλύσετε μία σχέση; Πολύ πιθανόν επισημαίνει η Rachel Sussman Μπορεί πραγματικά να αγαπάς κάποιον, αλλά το σεξ να μην είναι ποτέ καλύτερο από το μέτριο. Πρέπει να αποφασίσει κανείς αν θέλει να ζήσει με αυτό.

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν