Δείτε πως το Μουντιάλ θα επηρεάσει το σεξ!

  • Iatropedia
Μπορεί το ποδόσφαιρο να θεωρείται κατεξοχήν ανδρικό άθλημα αλλά από ότι φαίνεται δεν αφήνει ανεπηρέαστες και τις γυναίκες! Για το χρονικό διάστημα που διαρκεί το Μουντιάλ η ερωτική τους ζωή θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και εξαρτημένη από τις νίκες ή τις ήττες της αγαπημένης ομάδας των συντρόφων τους. Έτσι η μπάλα δεν επηρεάζει μόνο τη σεξουαλική ζωή των ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν αλλά και των υπόλοιπων κοινών θνητών.

Εκτός από τις τρελές πωλήσεις που σημειώνουν τα sex toys πριν και κατά την διάρκεια του Μουντιάλ φαίνεται ότι και η νίκη της αγαπημένης μας ομάδας είναι άκρως αφροδισιακή.

κατακόρυφη αύξηση των γεννήσεων

Και για του λόγου του αληθές μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό British Medical Journal κατέληξε στο συμπέρασμα όταν η ομάδα σκοράρει τότε και οι άνδρες σκοράρουν στο κρεβάτι.

Συγκεκριμένα μελέτη που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία έδειξε ότι η νίκη της Μπαρσελόνα επί της Μάντσεστερ το Μάιο του 2009 στο πλαίσιο του UEFA Champions League είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση των γεννήσεων κατά 16% εννέα μήνες μετά στην περιοχή της Καταλονίας!

Οι ερευνητές μελέτησαν τον αριθμό των γεννήσεων την περίοδο 2007-2011 στην Καταλονία και διαπίστωσαν πως η αύξηση ήταν εμφανέστερη το Φεβρουάριο του 2010 σε σύγκριση με τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου.

υψηλές αποδόσεις

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεται και η σχετική μελέτη που έγινε από το Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, σύμφωνα με την οποία, κατά τη διάρκεια του Euro 2004,οι Ελληνες γιόρταζαν κάθε νίκη της Εθνικής μας ομάδας στο…κρεβάτι.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 550 ζευγαριών ηλικίας 30 έως50 ετών. Το εντυπωσιακό είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών (το 95% δηλαδή), δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Euro, η ερωτική τους επιθυμία αυξήθηκε κατακόρυφα.

Συγκεκριμένα, 3-4 ώρες πριν από την έναρξη κάθε αγώνα της Εθνικής Ελλάδος, οι άνδρες άρχιζαν να νιώθουν έντονη ερωτική επιθυμία. Εάν ο αγώνας τελείωνε νικηφόρα, ο ενθουσιασμός των ανδρών μεταφερόταν στο κρεβάτι και τη σύντροφό τους. Αντίθετα, εάν η Εθνική έχανε, αυτό καταρράκωνε τη διάθεση των ανδρών.

Όπως είχε επισημάνει ο δρ.Θάνος Ασκητής, ''το ποδόσφαιρο αποτελεί το κατ’ εξοχήν ανδρικό σπορ. Γεννά, βίαια, πρωτόγονα, παρορμητικά συναισθήματα, όπως ακριβώς και το σεξ.

Η εξέλιξη και η έκβαση ενός αγώνα επηρεάζουν αναμφίβολα τη σεξουαλική ζωή, τη σεξουαλική επιθυμία και τη δραστηριότητα, καθώς συνδέεται και με την έκκριση αδρεναλίνης στον οργανισμό – ορμόνη απαραίτητη και για το ένα και για το άλλο. Η νίκη λειτουργεί ως αφροδισιακό, η ήττα επιφέρει πτώση της λίμπιντο''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μάθετε πως να ''χτίσετε'' γερά κόκαλα!

Όταν το ''ζάχαρο'' φτάνει…στα άκρα: Συμβουλές υγείας!

Προσοχή: Τα μάτια σαν τα…μάτια σας!

Αντιμετωπίστε τη δυσκοιλιότητα εναλλακτικά!

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν